16 / 05 / 2024

M.S.Zıyad S Alzaım

M.S.Zıyad S Alzaım

Akar Mıddle East Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, M.S.Zıyad S Alzaım Yönetim Kurulu Başkanlığında 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak Zorlu Center'ta kuruldu.

Şorbacı Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şorbacı Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Adem Durna ve Zıyad Shorbajı ortaklığında kuruldu.

Cevgun Ökmen, Kızılbük GYO Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı oldu!

Kızılbük GYO Yönetim Kurulu, Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yürütmek üzere Cevgun Ökmen'in Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak göreve atanmasına karar verdi.

Özderici GYO Nuvo Dragos'taki 434 adet bağımsız bölümün kira geliri yüzde 95 sınırını aştı!

Özderici GYO Nuvo Dragos projesindeki 434 adet bağımsız bölümün yıllık toplam kira gelirinin yüzde 95 sınırının üstünde kaldığı görüldü. 

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? 

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? İşte Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci'nin konuyla ilgili o yazısı...

Kovid-19 kısıtlamalarına restoranlardan kira çözümü!

Küresel salgın koronavirüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı dünden itibaren yeme-içme yerlerine kısıtlama getirdi. Restoranlar da kapatmalara karşı yeni çözümler buluyor.

Yener Yıldırım: AOÇ arazilerinde sahipsizlik söz konusu değil!

Atatürk Orman Çiftliği AOÇ Müdürü Yener Yıldırım, TBMM KİT Komisyonunda, yaptığı açıklamada AOÇ'ne ait arazilerde herhangi bir sahipsizliğin söz konusu olmadığını dile getirdi. 

Recep Şalcı: Kentsel dönüşüm açısından hızla yapmamız gereken çok şey var!

AKUT Başkanı Recep Şalcı yaptığı açıklamada, ülke olarak hızla afet kültürümüzü geliştirmemiz gerektiğini söyledi.

Zehra Zümrüt Selçuk: Bu yıl asgari ücretin tüm tarafların uzlaşısı ile tespit edilmesini diliyorum!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bu yıl asgari ücretin tüm tarafların uzlaşısı ile tespit edilmesini dilediğini söyledi.

S Ve Z Group Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Ve Z Group Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ziad Haznavi ve Salih Elalo ortaklığında kuruldu.

Kiracının sitede söz hakkı var mıdır?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında ''Kiracıyım. Yaşadığım sitede söz hakkımın olmasını istiyorum. Kat malikleri kuruluna katılıp oy kullanmak istiyorum. Böyle bir imkan var mı?'' sorusunun yanıtını kaleme aldı.

İnşaat mühendisi olmak isteyen gence Murat Kurum’dan söz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un, Elazığ'da yaptığı incelemeler sırasında yanına yaklaşan 9'uncu sınıf öğrencisi Emre ile sohbet etti. Mühendis olmak isteyen Emre'ye Bakan Kurum, yanında çalıştırmak için söz verdi. 

M.S.Zıyad S Alzaım Haberi

M.S.Zıyad S Alzaım

Akar Mıddle East Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, M.S.Zıyad S Alzaım Yönetim Kurulu Başkanlığında 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak Zorlu Center'ta kuruldu. 


Akar Mıddle East Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; a.Şirketin maksadı, her türlü gayrimenkul alım satımı, gayrimenkullerin üzerinde inşaat projeleri yapımı ve geliştirilmesi ve  bu projelerin satışıdır.  b. Şirket amacını gerçekleştirmek için hiçbir sınırlama olmaksızın her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz,...