27 / 04 / 2024

Muammer Emanet kim

Muammer Emanet kim

Prime Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nde Değerleme Müdürü olan Muammer Emanet kimdir? Muammer Emanet, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muammer Emanet, ne zamandan beri bu şirkette değerleme müdürü olarak görev alıyor?

Kapıcı tazminatı kim öder?

Kapıcıya ödenecek tazminat, 4857 sayılı İş Kanunu esaslarına göre hesaplanıyor. Kapıcı giderlerine tüm maliklerin eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, kapıcı tazminatı kim öder? Malik mi kiracı mı?

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Muammer Emanet kim Haberi

Muammer Emanet kim

Muammer Emanet kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünden 2005 yılında mezun olan Muammer Emanet, 2006 yılı başı itibariyle gayrimenkul sektöründe çalışmaya başlamıştır. 2007 yılı Eylül ayına kadar Boğaziçi Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Vektör Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarında görev almıştır. 2007 yılı Eylül ayı itibariyle Colliers International’a katılmıştır. 


Muammer Emanet, Colliers International danışmanlık departmanında danışman olarak gayrimenkul değerlemesi, finansal fizibilite, pazar araştırma ve konsept geliştirme raporlarından sorumlu olarak 2,5 yıl çalıştı. Birçok ulusal ve uluslararası kuruluşa değerleme, fizibilite, pazar araştırması ve konsept belirleme raporlarının hazırlanmasında görev aldıktan sonra 2010 yılında Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’de Değerleme Departmanı Müdürü olarak göreve başlamıştır. 


Muammer Emanet 2005 senesinde başlamış olduğu İstanbul Teknik Üniversitesi, Gayrimenkul Geliştirme Yüksek Lisans Programını...