24 / 07 / 2024

mubim Manavgat muhtar evi

mubim Manavgat muhtar evi

Manavgatlı muhtarlar yolcu durakları ve muhtar evi isteğini MUBİM’e bildirdi. Talepler sisteme girer girmez harekete geçen birimler muhtarların isteklerini yerine getirdi.

MUBİM'den Manavgat'a muhtar evi!

Manavgatlı muhtarlar yolcu durakları ve muhtar evi isteğini MUBİM’e bildirdi. Talepler sisteme girer girmez harekete geçen birimler muhtarların isteklerini yerine getirdi.

Manavgat'taki Köprülü Kanyon yolunda asfalt çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi Manavgat ilçesinde turistik çekim merkezi Köprülü Kanyon Milli Parkı içindeki Beşkonak-Yeşilbağ arasındaki 46 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı.

Manavgat ASMEK şubesi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASMEK Şubesi, Başkan Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Türel, anneler ASMEK'te kurs alıp meslek sahibi olurken, çocuklarının da kreş bölümünde eğitileceğini söyledi.

Manavgat Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi açıldı!

Akseki, Elmalı ve Alanya’nın ardından Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) Manavgat Şubesi, eski Sarılar Belediye binasındaki yerinde törenle hizmete açıldı.

Antalya'da Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi toplantısı 4 Haziran'da!

Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü Antalya'da Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi için 4 Haziran'da saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenleyecek.

ÖİB'nin Manavgat arsası 5.1 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Antalya Manavgat İlçesi'nde bulunan 42.632 metrekare arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaya Türk Hava Yolları Aydın Çıldır Havalimanı İşletme A.Ş.'den 5 milyon 110 bin TL teklif geldi.

Ahmet Misbah Demircan mahalle muhtarıyla bir araya geldi!

İlçedeki mahalle muhtarıyla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, belediyelerin görevlerinin sadece çöp toplayıp temizlik yapmak olmadığını belirterek, “Belediyeler, şehrin liderliğini ve öncülüğünü yapar, şehrin rotasını belirler,” dedi.

Meram'da 19 muhtar ofisi hizmete açıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından mahalle muhtarlarının halka daha modern ve nezih ortamlarda hizmet verebilmelerini sağlamak amacıyla yaptırılan 19 muhtar ofisi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Konya Meram'da 19 muhtar ofisinin açılışı gerçekleşti!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından mahalle muhtarlarının halka daha modern ve nezih ortamlarda hizmet verebilmelerini sağlamak amacıyla yaptırılan 19 muhtar ofisi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Avcılar Muhtar İşleri Müdürlüğü kuruldu!

Avcılar Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısında, Muhtar İşleri Müdürlüğünün kurulmasına yönelik hukuk komisyonunun kararını görüştü. Görüşme sonunda Muhtar İşleri Müdürlüğünün kurulması oy birliği ile kabul edildi.

Manavgat'ta yeni parklar yapılmaya devam ediyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde mahalleye dönüşen belde, köy ve ilçe merkezinde yeni parklar yapılmaya başlanırken, mevcut parklarda ise bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Manavgat Devlet Hastanesi ek binasının inşaatı tamamlandı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Devlet Hastanesi bahçesinde TOKİ kontrolünde yüklenici firma tarafından yapılan 100 yataklı ek bina hizmete girdi...

Antalya Manavgat Devlet Hastanesi ek binası hizmete girdi!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Devlet Hastanesi bahçesinde TOKİ kontrolünde yüklenici firma tarafından yapılan 100 yataklı ek bina hizmete girdi.

mubim Manavgat muhtar evi Haberi

mubim Manavgat muhtar evi


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan Muhtarlık Bilgi Merkezi  (MUBİM) muhtarlara tek tuşla hizmet kolaylığı sağlamaya devam ediyor. Kaş’tan Gazipaşa’ya tüm muhtarlar sorun ve taleplerini teknolojiyi kullanarak Büyükşehir Belediyesi’ne iletiyor, kısa sürede çözüm buluyor.

DURAK VE MUHTAR EVİ

Manavgatlı muhtarlar da MUBİM’i etkin kullananlardan. Muhtarlar mahallelerinin muhtar evi ve yolcu durağı ihtiyaçlarını MUBİM üzerinden talep yaptı. Talepler sisteme düşer düşmez ilgili birimlere aktarıldı ve çalışma başlatıldı. Hacıobası, Kızılot, Oymapınar, Dolbazlar, Evrenseki ve Çayyazı mahalleleri istedikleri yolcu duraklarına bir hafta içinde kavuştu. Kızılağaç Mahallesi’nin eksiği olan muhtar evi de kısa sürede tamamlanarak hizmete sunuldu.

BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

Antalyalı muhtarlar, Türkiye’ye örnek olan MUBİM sisteminden memnuniyetlerini dile getirdi. MUBİM ile taleplerine hızlı şekilde cevap aldıklarını ifade eden muhtarlar kısa sürede hizmete kavuştuklarını belirtti. Sistemin bürokratik...