05 / 05 / 2024

Mücevher franchise 

Mücevher franchise 

Mücevherde dünyanın önemli pazarları arasında yer alan Türkiye'de yerli ve yabancı pek çok marka rekabet ediyor. Altının yanı sıra pırlanta ve gümüş gibi materyallerle yapılan tasarımlarla öne çıkan şirketler, Türkiye genelinde franchise vererek büyüyor...

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın'ın yeni altın ve gümüş madenine onay!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri'nin Ağrı Mollakara'daki yeni altın ve gümüş madenine onay çıktı...

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! İslam Memiş'ten çarpıcı uyarı

Bakanlığın altın ithalatına kota uygulayacağına dair haberler ve mücevher grubuna ek yüzde 20 vergi kararı altına olan talebi yükseltti. Altının gramı 100 TL birden yükselirken Finans Analisti İslam Memiş, önemli açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Mücevher ihracatında büyük artış! 3 milyar doları aştı

Mücevher ihracatında, haziran ayında geçen yılın aynı dönemine kıyasla büyük artış yaşandı. Buna göre mücevher artışı haziran ayında 13,10 artışla 3 milyar 50 milyon dolara ulaştı.

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.

Sektörün duayen isminden ‘altın’ öneriler! Altın uzun vadede kazandırır, altına yatırım yapan kaybetmez!

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta Yönetim kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, altının 2023 yılı seyrine ilişkin önemli açıklamalarda ve öngörülerde bulundu. Güzeliş, altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğunu savundu.

Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın, altın fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

Swarovski’de dev indirim! Yüzde 40’a varan indirimi kaçırmayın! Sadece n11’de ve stoklar tükenmek üzere

Swarovski mücevher ürünlerinde dev indirim başladı. n11 üzerinden satılan Swarovski ürünlerinde yüzde 40’a varan deva indirimler başladı. Erken davranan yetişiyor. İndirim sadece stoklarla sınırlı.

Altında yüzde 50 indirim! Patlama yaşanıyor

Altın ve mücevher fiyatlarında yüzde 20'den yüzde 50'ye varan büyük indirimler yapıldı.

Altında yüzde 50 indirim! Almayan kaybeder

2022 yılının son günlerini yaşadığımız bu günlerde birçok sektörde büyük indirimler var. Bu sektörlerden biri de altın ve pırlanta sektörü. Altın ve mücevher fiyatlarında yüzde 20'den yüzde 50'ye varan büyük indirimler gerçekleştirildi.

Blue Diamond fiyatları indirdi! Blue Diamond 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Mücevher markası Blue Diamond’ın fırsat günlerine özel pek çok ürününde %50’ye varan indirim fırsatı sizler bekliyor. İşte Blue Diamond 31 Ekim 2022 fiyat listesi..

Mücevher franchise  Haberi

Mücevher franchise 

Mücevher sektörü 6 bin üretici ve 35 bin perakendeciyle hem yurtiçinde hem yurt dışında hizmet veren dev bir sektör. Türkiye mücevherde, Hindistan, Çin, ABD ve Rusya'dan sonra dünyanın en büyük beşinci pazarı konumunda. 2019 yılında yaklaşık yüzde 35 büyümesi beklenen pazarda pek çok şirket markalaşarak büyüyor. Çoğu franchise vererek büyüyen bu markalar hem yurtiçinde hem de yurt dışında kendi markalarıyla mağazalar açıyor. Altınbaş, Atasay, Zen Pırlanta, Ariş Pırlanta gibi yerli markaların yanı sıra Pandora ve Swarosvki gibi yabancı markalar da Türkiye pazarında büyüyor.

MERKEZİ NOKTALAR

Ekonomist'te yer alan habere göre; Koçak Gold'un Türkiye genelinde 28 franchise mağazası ve toplamda bine yakın pırlanta ve altın satış noktası bulunuyor. Konsept mağaza olarak bu yıl minimum beş adet franchise mağaza açılması hedefleniyor. Şirketin önceliğindeki...