29 / 04 / 2024

mucur belediyesi ihale

mucur belediyesi ihale

Kırşehir Mucur Belediye Başkanlığı Solaklı Mahallesi/ Körpınar Mevkii'nde yer alan 32 adet gayrimenkulün satışını yapacağını ilan etti. 

O ildeki 56 adet arsa 188 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Kırşehir Mucur Belediyesi, Kırşehir Mucur'da yer alan 56 adet arsayı 188 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 23 iş yerini ihale yoluyla satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için 7 Şubat Çarşamba günü ihale yoluyla satışa gidecek.

Avcılar Belediyesi irtifak ve intifa hakkı ihale ediyor!

Avcılar Belediyesi tarafından, 18 katlı binanın yapım işine karşılık irtifak ve intifa hakkı ihale ediliyor..

Babaeski Belediyesi'ne ait 3.2 milyon TL'lik arsa yeniden ihale ediliyor!

Mülkiyeti Babaeski Belediyesi adına kayıtlı olan bahçeli kargir mezbahane ve arsası 3.2 milyon TL muhammen bedel ile yeniden ihale edilecek.

Kartepe Belediyesi park projeleri için ihale yapılacak!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmetinin alınması için bir ihale yapacak. 23 Şubat Salı günü saat 10.00’da yapılacak olan ihalenin açık ihale usulü ile gerçekleşeceği bildirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tramvay ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak tramvay hattının ihalesi Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirildi. İhale, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda yapıldı..

Kocaeli tramvay hattı ihalesine 12 firma teklif verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 7 kilometre uzunluğundaki tramvay hattı ihalesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda gerçekleştirildi. Katılımın yüksek olduğu ihaleye 12 firma teklif verdi.

Tavşancıl'daki tarihi binanın yenilenme çalışmaları devam ediyor!

TAVŞANCIL'DA bulanan eski ahşap binanın yenilenmesi için Büyükşehir Belediyesi ihale açtı. Sivil mimarlık örneğinin rekonstrüksiyon projesine uygun olarak rekonstrüksiyonu yapılacak ve tarihi eser özgün haliyle tekrar eski görkemine kavuşturulacak.

Kocaeli Belediyesi 37 milyon liralık ihale gerçekleştirdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, D-100 karayolunda eski Kandıra kavşağından başlayıp MOBESKO çarşına kadar olan yaklaşık 3 bin 700 metre yol ve sanat yapıları yapımı için ihale gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden 37 milyon liralık ihale!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, D-100 karayolunda eski Kandıra kavşağından başlayıp MOBESKO çarsına kadar olan yaklaşık 3 bin 700 metre yol ve sanat yapıları yapımı için ihale gerçekleştirildi.

mucur belediyesi ihale Haberi

mucur belediyesi ihale

Mucur Belediye Başkanlığı Solaklı ve Yenice Mahallelerinde bulunan 32 adet arsa taşınmazlar 05.08.2022 tarihinde saat 14:00'da satışa sunulacak.

Satışa sunulacak söz konusu taşınmazların en yüksek muhammen bedeli 133 bin 200 TL olurken en düşük tutarı ise 56 bin TL oldu.

Satışa sunulan taşınmazlar 530,00 metrekare ve 604,00 metrekare arsında değişiyor. İşte Kırşehir Belediyesinin satış ilanına ilişkin detayları....

MUCUR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI 32 ADET ARSA SATIŞ LİSTESİ

1. Mülkiyetleri Mucur Belediyesine ait İlçemiz Solaklı ve Yenice Mahallelerinde bulunan 32 adet arsa vasıflı taşınmazlar Belediye Encümeninin 05.08.2022 tarih ve 37 sayılı kararırıyla 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesi gereğince açık İhale usulü ile satışı yapılacaktır.


2. Taşınmaz arsaların İhalesi 23.08.2022 Salı günü saat 14.00’ da başlayarak arsa sıralamasına göre yapılacaktır....