05 / 07 / 2024

Mudanya kent parkları

Mudanya kent parkları

Mudanya Belediyesi, ilçedeki çocuk oyun parkı, dinlenme parkı ve spor aletlerinin bulunduğu parklar yenilerek, ilçedeki parklara yeni bir çehre kazandırıyor.

Bursa Mudanya'da binalar analiz ediliyor!

Mudanya Belediyesi, ilçe genelindeki binaların yapı güvenliğinin tespiti için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kent genelindeki binaların dayanıklılığı test edilecek.

Vadi Mudanya’da oturumlar başladı!

Eşsiz doğası, kusursuz yaşam alanları ve her türlü ulaşım rahatlığı ile 4 mevsim hem sahil hem kent yaşamı sunan Vadi Mudanya'da ayrıcalıklı yaşam zamanı başladı.

Ahmet Deniz: Batman örnek bir kent olacak!

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Batmanımızı, yollarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla örnek bir kent yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin el birliğiyle çalışacağız." dedi.

Bursa Mudanya'da 2 bin 700 yıllık antik kent bulundu!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Meyrleia antik kentine ait künk, kanal, seramik fırın, apsisli yapı ve cadde kalıntıları bulundu.

Mudanya'daki parklar yenilendi!

Mudanya Belediyesi, ilçedeki çocuk oyun parkı, dinlenme parkı ve spor aletlerinin bulunduğu parklar yenilerek, ilçedeki parklara yeni bir çehre kazandırıyor.

Kent parkları gayrimenkule değer katıyor!

Kent parkları, halkı bir araya getiren kamusal alanlar olmalarının yanı sıra turizme ve çevredeki gayrimenkul piyasasına olumlu etki yapıyor. Türkiye'de özellikle İstanbul'da Lale Festivali gibi etkinliklerle parkların gün geçtikçe önemi artıyor.

Kocaeli Mehmetağa Kent Meydanı'nın inşaatı başlıyor!

Başiskele ilçesinde şuyulandırma çalışmalarının tamamlandığı, kent estetiği açısından örnek sokakların, yeni parkların yapıldığı Mehmetağa Mahallesi Başiskele’de değişimin yaşandığı mahalleler arasında yer alıyor.

Başiskele Mehmetağa Mahallesi'ne kent meydanı yapılıyor!

Başiskele ilçesinde şuyulandırma çalışmalarının tamamlandığı, yeni imar yollarının açıldığı, kent estetiği açısından örnek cadde ve sokakların, yeni parkların yapıldığı Mehmetağa Mahallesi Başiskele’de değişimin yaşandığı mahalleler arasında yer alıyor.

Kent parkları yerel ölçekte büyük ekonomik değer yaratabilir!

EVA Gayrimenkul Değerleme, kent parklarının sosyo-ekonomik değeri ve çevresel etkilerini mercek altına alıyor. İşte Gökçen Taşkın ve Cansel Turgut Yazıcı'nın görüşleri..

Düzce'de parklar sosyal tesise dönüşüyor!

Kent içinde bulunan mevcut ve projelendirilen parklar Düzce Belediyesi tarafından sosyal tesis haline dönüştürülecek. Buna göre parklar için birinci öncelik yeşil alanlar ile dinlenme bölümlerin fazlalığı olacak.

Bursa Vadi Mudanya fiyat listesi!

28 adet bahçe dubleksi bulunan projede toplamda 72 adet konut bulunuyor. Proje kent merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor. Bursa Vadi Mudanya fiyat listesi kapsamında fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.

Ali Kılıç: Maltepe'de bölge parkları kuracağız!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepe Kent Konseyi önderliğinde mahalle meclisleri oluşturulacak. Halkımıza danışarak karar alacağız. Maltepe’de yeşili daima koruyup, bölge parkları yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Antalya'da parklar sorunlu!

Antalya Kent Konseyi İmar ve Planlama Çalışma Grubu düzenlediği son toplantının gündemini, 'Antalya Yeşil Alan-Park Alanları Sorunları ve Çözüm Önerileri' olarak belirledi.Antalya'da parklar sorunlu.

Mudanya kent parkları Haberi

Mudanya kent parkları

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gerek Park ve Bahçeler Müdürlüğü, gerek Temizlik İşleri Müdürlüğü ve gerekse Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Mudanyalı hemşehrilerimizin daha yaşanabilir ve daha temiz bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla, çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü vurguladı.


Başkan Türkyılmaz, belediye olarak yapılan tüm çalışmaların “Önce İnsan” anlayışıyla gerçekleştirildiğini, bu kapsamda parkların yenilenmesi çalışmaları ile, ilçe genelindeki tüm çocuk parkları, dinlenme parkları ve spor aletlerinin bulunduğu parkların düzenlemesi yapılarak Mudanyalı hemşehrilerimizin hizmetine sunulduğunu vurguladı. Başkan Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, zaman içerisinde bakım gerektiren parklarda yenileme çalışması yapılarak, Mudanya’nın güzelleştirildiğini...