02 / 05 / 2024

Mudanya projeler

Mudanya projeler

Bursa Mudanya'nın tek spor salonunun yetersiz kalması nedeniyle İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün girişimleriyle ihalesi gerçekleşen ısınma salonunun yapımına başlandı. Proje 150 günde tamamlanacak.

SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olacak!

Birel İnşaat'ın tamamı deniz manzaralı 4+1,5+2 dubleks kat planları, sosyal tesisleri ve standartlarıyla yaşama değer katan son projesi SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olmaya aday...

Mudanya Yıldıztepe 1 yılda bitirilecek!

MUDANYA'YA vizyon katacak olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nin temeli atıldı.

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Bursa'da Mudanya'nın vizyonunu değiştirecek olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor.

Projeler Bursa Mudanya'nın çehresini değiştirecek!

Bursa Mudanya Belediyesi'ne nezaket ziyaretinde bulunan Bursa Hakimiyet Gazetesi, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman ile bir araya geldi. Türkyılmaz, ilçedeki çalışmalardan bahsetti.

Lütfi Elvan: Tır trafiğinden kurtulmak için yeni projeler geliştiriyoruz!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, TIR trafiğinden kurtarmak istedikleri İstanbul için yeni projeler geliştirdiklerini belirtti.TIR'ları rampa ile denizden geçireceklerini dile geitren Bakan Elvan, TIR'ları İstanbul'a sokmayacaklarının altını çizdi.

Mudanya 12 Eylül Caddesi yeniden araç trafiğine kapatıldı!

12 Eylül Caddesi yeniden araç trafiğine kapatıldı. Bursa'nın Mudanya ilçesinde 12 Eylül Caddesi Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) kararı ile yeniden araç trafiğine kapatıldı.

Mudanya Mütareke Evi Müzesi yeniden ziyarete açıldı!

Kurtuluş Savaşı sonrası büyük öneme sahip Mudanya Mütarekesi'nin imzalandığı, 1937'de müzeye dönüştürülen Mudanya Mütareke Evi Müzesi'sinin restorasyonunun tamamlanması ve tekrar ziyarete açılması dolayısıyla tören yapıldı.

Mudanya Mütareke Evi Müzesi'nde restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğiyle restore edilerek eski ihtişamına kavuşturulan Mudanya Mütareke Evi Müzesi, Mudanya Mütarekesi’nin 92. yıldönümü kutlamaları haftasında yeni yüzüyle ziyarete açıldı.

THK Mudanya Şube Başkanlığı binasının tadilat ve onarım ihalesi 24 Ekim'de!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı tarafından, THK Mudanya Şube Başkanlığı'nın bulunduğu binanın tadilat ve onarımı ihalesi 24 Ekim 2014 Cuma günü saat 11:00'de ihale ediliyor...

Tasarım Koridorları yarışmasında ödül kazanan projeler belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen ve Türkiye genelinde 77 projenin başvurduğu “ Tasarım Koridorları ” ulusal fikir yarışmasında ödül kazanan projeler belli oldu...

5 yıla kadar kira garantili projeler!

Projeler sezona '5 yıla kadar kira garantisi' ile girdi Yatırım için konut almak isteyen, ancak riski sevmeyen müşterileri çekmek için inşaat şirketleri peş peşe kira garantisi vermeye başladı.

Kısa İnşaat Özel Projeler Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Kısa İnşaat Özel Projeler Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Süleyman Kısa Şube Müdürlüğü'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu.

İstanbul'daki kira garantili projeler!

Konut sektöründe artan rekabet, yatırımcıları, birbirinden avantajlı kampanyalarla müşterilerinin dikkatini çekmeye zorunlu kılıyor. Kira garantisi kampanyaları da bunlardan biri. İşte İstanbul'daki kira garantili projeler ve fiyatları…

Nef'ten 4-4'lük projeler!

Timur Gayrimenkul, NEF markasıyla yatırımcılara cezbedici projeler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 18 projeyi hayata geçiren grup, dört yeni projesiyle de piyasanın canlanmasına katkıda bulunuyor.

Mudanya projeler Haberi

Mudanya projeler

Bursa Mudanya'nın tek spor salonunun yetersiz kalması nedeniyle İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün girişimleriyle ihalesi gerçekleşen ısınma salonunun yapımına başlandı. 


Bir antrenman ve ısınma salonu ile bir depodan oluşan ek binanın yapım işini 253 bin liraya Şakir Aksu İnşaat aldı. 


Spor Bakanlığı'nın bütçesinden Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından yapılan ihaleyle işi alan müteahhit firma çalışmaları 150 gün içerisinde tamamlamayı taahhüt etti. 


ÇOK AMAÇLI KULLANILACAK


23x12 metre ebatlarında olacak salonda basketbol potaları, voleybol fileleri ile çok amaçlı şekilde kullanacaklarım kaydeden Mudanya Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Tahir Yılmaz, uzun zamandır gerçekleşmesini bekledikleri işe başlangıçtan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçeye hayırlı olmasını diledi. 


Mudanya...