14 / 05 / 2024

mudanya sahil yenileme çalışmaları

mudanya sahil yenileme çalışmaları

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sahil düzenleme çalışmaları kapsamında Mudanya’nın Eğerce bölgesi de sahilinden denizin temizliğine, aydınlatmadan yürüyüş yollarına kadar kaliteli hizmetle buluştu.

Ordu sahil yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

Edremit Sahili'nde yenileme çalışmaları sürüyor!

Edremit Belediyesi tarafından hayata geçirilecek ‘Sahil Kordonu’ projesi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Edremit Sahili'nde yenileme çalışmaları sürüyor.

Vadi Mudanya’da oturumlar başladı!

Eşsiz doğası, kusursuz yaşam alanları ve her türlü ulaşım rahatlığı ile 4 mevsim hem sahil hem kent yaşamı sunan Vadi Mudanya'da ayrıcalıklı yaşam zamanı başladı.

Bursa Mudanya'daki usulsüz mekanlar yıkılıyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde usulsüz ve kıyı kenar çizgisine muhalefet ettikleri gerekçesiyle sahil şeridindeki çok sayıda kafe ve beach belediye zabıta ekipleri tarafından yerle bir edildi.

Şile Liman Yenileme Projesi'nde deplase çalışmaları başladı!

Şile Belediyesi, kültür merkezi, spor merkezi, Kumbaba Motel ve Modelleme Merkezi ile kent meydanı, Ağva sahil düzenleme ve liman yenileme projeleri gibi üç dev projeyi hayata geçiriyor.

Mudanya Sahil Düzenleme Projesi'nde son durum!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya’da bir türlü bitiremediği sahil düzenleme projesinin bu yaz sonuna kadar da bitirilemeyeceğini ileri sürdü.

Bursa Mudanya İskelesi'ne 4 milyon liralık yatırım!

Mudanya Sahil Projesi Kapsamı’nda, İmralı Cezaevi Müdürlüğü’nün de bulunduğu adliye binasının hemen yanındaki askeriyeye ait araziye modern bir iskele yapıyor.

Bursa Mudanya sahil düzenleme projesi start aldı!

Geçtiğimiz yıl başlanan ancak hukuki süreç ve itirazlar nedeniyle geciken Mudanya sahil projesi imalat çalışmaları, yenilenen ihalenin ardından tekrar başladı.

Ağva Sahil Yenileme ve Rekreasyon Projesi 11 Mayıs'ta tanıtılacak!

Ağva Sahil Düzenleme ve Rekreasyon projemizin startı geçtiğimiz günlerde verildi ve çalışmalara başlandı. 2017 yılının ilk yarısında bitirilmesi hedeflenen 149 bin metrekare alan içerisinde Ağva’yı değiştirecek.

Şile Kent Meydanı için yapılan yıkımlar tamamlandı!

Şile Kültür Merkezi, Şile Spor Merkezi, ve Tarihi Kumbaba Moteli Restorasyonunun ardından Şile Liman Yenileme ve rekreasyon projesi, Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi ile Ağva Sahil Yenileme projeleri start aldı.

Mudanya sahil projesi ihalesi iptal edildi!

Mudanya'da bir türlü bitirilemeyen sahil projesi vatandaşların atıkları yüzünden çöplüğe döndü. Mudanya sahil projesi ihaleye katılan iki firmanın arasındaki hukuki ihtilaflar dolayısıyla bir türlü bitirilemedi.

Mudanya sahil projesi yeniden ihale edilecek!

Mudanya sahil projesi için ihaleye katılan iki firmanın uzun bir süredir hukuki anlaşmazlıkları dolayısıyla işi gerçekleştirmeyeceği kanaatine vararak ihale sürecini yeniden başlattı.

Sahil Projesindeki gecikme Mudanya esnafına anlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını üstlendiği “sahil projesi” hakkında Mudanya Esnaf Odaları tarafından düzenlenen toplantıda, proje hakkında esnafa bilgi verildi. 2016 yılı ortalarında projenin bitirilmesi planlanıyor.

mudanya sahil yenileme çalışmaları Haberi

mudanya sahil yenileme çalışmaları


Bursa’nın turizmden aldığı payın artırılması hedefiyle kentin sahip olduğu tarihi ve doğal değerleri en iyi şekilde kullanan Bursa Büyükşehir Belediyesi, 115 kilometreyi bulan deniz ve 180 kilometreyi bulan göl sahillerinin de yaz turizmine kazandırılması hedefiyle başlattığı çalışmaları hızla sürdürüyor.

Gemlik, Mudanya ve Karacabey sahillerinde hem plajlarda hem deniz yüzeyinde temizlik, eskiyen iskelelerin onarılması, sahil kesiminde yeşil alanlar ve çocuk oyun alanları oluşturulması gibi her alanda yoğun çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’nın Eğerce sahillerinde de dönüşümü büyük ölçüde tamamladı. Özellikle hafta sonları günübirlik tatilcilerin akınına uğrayan Eğerce’de sahile soyunma kabinleri ve duşlar yerleştirildi. Plajdaki kum özel araçlarla düzenli olarak elenirken, yürüyüş yolu boyunca yerleştirilen aydınlatma direkleri bölge farklı bir görüntü kazandı.


Yatırımlar sürüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Bayram...