10 / 05 / 2024

mudanya sahilleri turizme açılacakmı

mudanya sahilleri turizme açılacakmı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, önümüzdeki dönem tarihi miras ve turizm yatırımlarıyla değişimin zirvesine ulaştıracakları Mudanya’ nın, Bursa’ nın dünyaya açılan vitrini olacağını söyledi...

Kandıra Bağırganlı sahili turizme kazandırılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sahil bölgelerini turizme kazandırmaya devam ediyor. Yapılan sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi haline gelen Kandıra sahilleri, her yıl artan oranlarla binlerce tatilciyi kendine çekiyor.

Mudanya'daki harabe tesisler yenilenecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Mudanya’nın Kumyaka Mahallesi’nde deniz kenarındaki Özel İdare’ye ait harabe halindeki tesisleri, turizme kazandırmak için çalışmalara başladı.

Bursa Karacabey sahilleri turizme kazandırılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa sahillerini bir bir düzenleniyor. Mudanya ve Gemlik’in ardından Karacabey sahilleri de Büyükşehir Belediyesi’nin projesiyle güzelleşip turizme kazandırılacak..

Karacabey sahillerinde çalışmalar başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları arasında önemli yer tutan sahiller de bir bir düzenleniyor. Mudanya ve Gemlik’in ardından Karacabey sahilleri de Büyükşehir Belediyesi’nin projesiyle güzelleşip, turizme kazandırılacak.

Adana'da Karataş-Yumurtalık sahilleri turizme kazandırılacak!

Adana Milletvekili Aday Adayı, Jeoloji Yüksek Mühendisi Müzeyyen Şevkin, Adana'nın tüm ilçelerinde. bölgedeki 200"e yakın belde ve belediyede içme suyu. kanalizasyon, arıtma tesisi ve imar çalışmalarında mühendis olarak çalıştığını belirtti.

Çevre kirliliği turizme zarar veriyor!

Alanya'da turizm bölge dernek başkanları, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nde (ALTİD) toplantı düzenleyerek çevre kirliliğinin turizme verdiği zararı ve turizm sağlığıyla ilgili alınması gereken önlemleri görüştü.

Kars'ın Aygır Gölü turizme kazandırılıyor!

Deniz seviyesinden 2 bin 300 metre yükseklikteki Aygır Gölü'nün turizme kazandırılması için Aygır Gölü Kıyısı ve Çevre Köyleri Dayanışma Platformu tarafından bu yıl 5'inci Agok Şenliği düzenlendi.

Mudanya'da 2 milyon 129 bin 632 TL'ye satılık gayrimenkul!

Mudanya İlçesi Çağrışan Köyünde yer alan 23760,69 metrekarelik yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Mudanya Satış Memurluğu tarafından 9 Eylül 2014 günü saat 14.00'da ihaleye çıkıyor.

Kirazlı Manastırı turizme açılacak!

Kirazlı Manastırı'nın Rumların önemli dini merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, burasının ülke ve bölge turizmi ne kazandırılması gerektiğini söyledi. Kirazlı Manastırı turizme açılacağı belirtildi.

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek!

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek. Yalçın Ağaoğlu Grup, Bursa'da 3 yıldızlı otel açmak için yatırım teşviklerinden yararlandı. Grup, otel için toplam 8,2 milyon TL teşvik aldı.

Osmancık Kalesi restore edilerek turizme kazandırılacak!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Kalesi Restorasyon Projesi, Dereboğazı Göleti İçmesuyu Projesi ve Kentsel Dönüşüm Projesi gibi konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Osmancık Kalesi turizme kazandırılacak...

İzmir Seferihisar'daki termal kaynaklar turizme açılıyor!

Türkiye'nin ilk "sakin şehri" olan Seferihisar'da yıllardır atıl durumda olan termal kaynaklar, turizme açılıyor. Yıl sonuna kadar Ürkmez bölgesindeki otellere verilmeye başlanacak sıcak suyun turizmin yanında tarımda da kullanılacağı belirtildi.

Kadıköy'de Mühürdar ve Sahilleri İmar Birliği Cemiyeti 1934 yılında kurulmuş!

Belediye şehrin imarını gerçekleştiremeyince İstanbullular semtlerinin imarı için cemiyet kurmaya başlamışlar. Adaları Güzelleştirme Cemiyeti'nin kurulmasından sonra 1934 yılında Kadıköylüler, Mühürdar ve Sahilleri İmar Birliği Cemiyeti'ni kurmuşlar.

mudanya sahilleri turizme açılacakmı Haberi

mudanya sahilleri turizme açılacakmı


Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Altepe, Mudanyalı bayanlarla bir araya geldi. Mudanya Sosyal Tesisleri’nde geçekleşen buluşmaya AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, AK Parti Mudanya Belediye başkan adayı Arif Bayrak, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Paşabey Arslan ve vatandaşlar katıldı.


Altepe, özellikle son 5 yılda Bursa’da tarihi başarılara imza attıklarını belirterek, başta ulaşım, alt ve üst yapı olmak üzere her alanda büyük yatırımların olduğunu söyledi. Başkan Altepe, Mudanya’nın da bu gelişmelerden nasibini aldığını belirterek, halk arasında büyük öneme sahip Hasan Paşa ile Tahir Ağa hamamlarının Büyükşehir tarafından restore edildiğini söyledi.


Mütareke binasının da elden geçme aşamasında olduğunu ifade eden Başkan Altepe, “30 Mart’tan sonra Kumyaka, Trilye ve Eşkel gibi tüm bölgelerimiz artık Mudanya’nın, Büyükşehir’in bir mahallesi olacak. İnşallah buralara hizmetleri, ilçe belediyemizle...