17 / 05 / 2024

mudanya SeaMarine daire tipleri

mudanya SeaMarine daire tipleri

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje "SeaMarine" adlı deniz manzaralı 4+1, 5+2 dubleks kat planlarından oluşan yaşam projesi, sosyal tesisleri ve standartlarıyla, Mudanya'nın yeni stil ikonu olmayı hedefliyor.

Mudanya Nefes Bursa'da yükseliyor!

Bursa'da hayata geçirilen Mudanya Nefes 4 blok halinde yükseliyor. Projede 40 adet daire bulunuyor.

SeaMarine Evleri Bursa Mudanya'nın stil ikonu olacak!

Birel İnşaat tarafından yapılan; Arnavutköy, Yıldıztepe ve Halitpaşa kesişimin tam merkezinde; 8.000 m2 alanda yükselecek SeaMarine; az katlı, minimalistik hatlara sahip, Bauhaus kimliği taşıyan modern bir mimari ile tasarlandı.

Mudanya Burgazpark Evleri 3 Projesi!

Konumuna göre Bursa merkezine 20 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 206 adet daire yer alıyor. Mudanya Burgazpark Evleri 3 Projesi yıl sonunda teslim edilecek.

SeaMarine Mudanya Evleri!

Toplam 72 adet daireden oluşan projede ev seçenekleri 4+1 ve 5+2 dubleks şeklinde tasarlandı. Proje Bursa İl'i Mudanya İlçe'sinde yükseliyor. SeaMarine Mudanya Evleri alanları 180 metrekareden başlıyor.

SeaMarine Halitpaşa satılık!

SeaMarine Halitpaşa satılık daire tipleri 4+1 ve 5+2 olarak dizayn edildi. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje 17 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Mudanya SeaMarine projesi!

Mudanya SeaMarine projesi toplamda 72 adet 4+1 ve 5+2 dairelerden meydana geliyor. Projede daire teslimlerin Haziran 2017'de yapılması bekleniyor.

Mudanya SeaMarine projesinde teslimler 2017'de!

Mudanya SeaMarine projesi Birel İnşaat tarafından Bursa'da hayata geçiriliyor. Projede daire teslimlerinin Haziran 2017'de yapılması planlanıyor.

Astaşaries Mavi Mudanya projesi!

Astaşaries Mavi Mudanya projesinde toplam 90 adet konut bulunuyor. Projede daire teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanıyor.

SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olacak!

Birel İnşaat'ın tamamı deniz manzaralı 4+1,5+2 dubleks kat planları, sosyal tesisleri ve standartlarıyla yaşama değer katan son projesi SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olmaya aday...

Mudanya Prestij Elit fiyatları!

Mudanya Prestij Elit fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Bak Yapı tarafından inşa edilen projede 3+1 dubleks ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

Mudanya Prestij Elit satılık!

Mudanya Prestij Elit satılık daire tipleri 3+1 dubleks ve 4+1 olarak tasarlandı. Toplam 552 adet konutun yer aldığı proje 5 katlı 46 blok halinde inşa ediliyor.

Mudanya Marina Evleri fiyat tablosu!

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Mudanya Marina Evleri Fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık!

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje Nilüfer Proje Tasarım imzası ile hayata geçiriliyor.

mudanya SeaMarine daire tipleri Haberi

mudanya SeaMarine daire tipleri

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje Birel İnşaat, 41. yılında Halitpaşa Arnavutköy'de özgün bir projeye başladı. "SeaMarine" adlı deniz manzaralı 4+1, 5+2 dubleks kat planlarından oluşan yaşam projesi, sosyal tesisleri ve standartlarıyla, Mudanya'nın yeni stil ikonu olmayı hedefliyor. 17 bin metrekare alanda yükselecek projenin bulunduğu alanın, körfez panoramasına geniş açıdan hakim olması da dikkat çekiyor. Önce Günbatımı ardından Birinci Life birinci etabı teslim edilmeye başlanan Mudanya Saraylar, eylül ayında yaşama kucak açacak. Ada Mudanya ve daha pek çok projede konut standartlarına yeni tanımlar getirdiklerini belirten Birel İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Erol Pamuk, "Mudanya Saraylar, denize sıfır lokasyonu ile şimdiden bir simge yapı haline geldi, Mudanya lüks konut segmentinde ise bir ilk oldu. Hem projelendirme hem de...