18 / 05 / 2024

mudanya Tirilye Marin Club açılış

mudanya Tirilye Marin Club açılış

Yeşil ve mavinin buluştuğu Mudanya Tirilye sahilinde hayata geçen Sinpaş GYO Bursa Modern Tirilye Marin Club, yepyeni konsepti ile Bursalılara görkemli bir açılışla 'merhaba' dedi.

Mudanya Tirilye’deki tarihi yapılar kamulaştırılacak!

Mudanya Belediyesi tarafından Tirilye’de bulunan tarihi zeytinyağı fabrikası, Perili Ev, Tüccar Evi, Dündar Evi,  yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan Tirilye’nin simge evi ile açık hava müzesine dönüştürülmek istenen Girit mahallesinde belirlenen sivil mimari örneği konakların kamulaştırılma çal

Mudanya Tirilye Sanat Evi'nde sona doğru!

Bursa Mudanya Belediyesi’nin tarih, kültür ve turizm kenti Tirilye’de yapımı süren “Sanat Evi” projesinde çalışmalar hızla tamamlanıyor.

Mudanya Tirilye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından  Tirilye'de uygulanacak Kentsel Tasarım Projesi ile ilgili çalıştay düzenlendi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, proje hakkında talepleri dinledi.

Mudanya sahillerinde kentsel tasarım başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya sahillerinde yapılması planlanan Kentsel Tasarım Projesi start aldı. Mudanya İskelesi ile Mütareke binası arasındaki 1 kilometrelik sahil bandında çalışma yapılacak.

Bursa Oymak Mudanya Evleri'nde fiyatlar 135 bin TL'den başlıyor!

Oymak Group tarafından hayata geçirilen Bursa Oymak Mudanya Evleri'nde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon çatı dubleksi şeklinde tasarlandı. Bursa Oymak Mudanya Evleri'nde fiyatlar 135 bin TL'den başlıyor.

Vadi Mudanya 72 daireden meydana geliyor!

Yıllar önce arsa alarak sektöre ilk adımlarını atan ve 2011'de Mudanya Yapı İnşaat'ı kuran Kenan Sülün 'Vadi Mudanya' projesini anlattı. Proje, 24 bahçe dubleksi, 32 çatı dubleksi, 8 bahçe daire ve 8 normal daire olmak üzere toplamda 72 konuttan oluşuyor.

Mudanya'da konutlar lükse yöneldi!

Bursa'nın değerlenen bölgeleri arasında gösterilen Mudanya- Burgaz, kaliteli konut projeleriyle de dikkat çekiyor. Mudanya, sezonluk yer olmaktan çıkıp, dört mevsim oturulacak bir ilçe konumuna yükseldi.

Doğa Marin Zerrin Fidan Apartmanı Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilecek olan Doğa Marin Zerrin Fidan Apartmanı projesinde 23 daire ile 4 dükkan yer alacak. Projede daire teslimleri 2016 sonu yapılacak.

Taksim Marin Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Marin Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Beyoğlu'nda, Bedih Yıldırım, Adnan Subaşı, Kerem Güney ortaklığında kuruldu.

Mi’Marin Köyce Alaçatı' da konutlar 700 bin TL' den başlıyor!

Suv Yapı tarafından hayata geçirilen Mi’Marin Köyce Alaçatı projesinde toplam 62 adet villa bulunuyor. Proje 16 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Mi’Marin Köyce Alaçatı' da konutlar 700 bin TL' den başlıyor.

Viaport Marin Mayıs 2015’te açılıyor!

Via Properties’in İstanbul Tuzla’da denizin üzerinde inşa ettiği ‘Viaport Marin’, Mayıs 2015’te açılacak. 600 milyon liralık projede eğlence parkı, AVM, akvaryum ve hayvanat bahçesi olacak.

Viaport Marin'e ulaşım havaray ile sağlanacak!

Via Properties’in İstanbul Tuzla’da denizin üzerinde inşa ettiği ‘Viaport Marin’, Mayıs 2015’te açılacak. 600 milyon liralık projede eğlence parkı, alışveriş merkezi, akvaryum, otel ve hayvanat bahçesi olacak.

Mudanya Marina Evleri, Mudanya'yı değiştiriyor!

Mudanya'da Nilüfer Proje Tasarım tarafından hayata geçirilen Mudanya Marina Evleri, konut sahibi olmak isteyenlere ömür deniz manzarası sunuyor. Mudanya Marina Evleri 'nde yaşam başlıyor...

mudanya Tirilye Marin Club açılış Haberi

mudanya Tirilye Marin Club açılış


Yeşil ve mavinin buluştuğu Tirilye sahilinde hayata geçen Sinpaş GYO Bursa Modern Tirilye Marin Club, yepyeni konsepti ile Bursalılara görkemli bir açılışla 'merhaba' dedi. 

Tirilye Marin Club, Bursa'nın sevilen sanatçısı Bengü Beker ve orkestrasının sahne alması ile görkemli bir açılış gerçekleştirdi. Sinpaş GYO Bursa Modern Tirilye Marin Club Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Gençelli ve ekibi konukları kapıda tek tek karşılayarak yakından ilgilendi. 



Sabah...