05 / 07 / 2024

Mudanya yenileniyor

Mudanya yenileniyor

Mudanya Belediyesi, ilçedeki çocuk oyun parkı, dinlenme parkı ve spor aletlerinin bulunduğu parklar yenilerek, ilçedeki parklara yeni bir çehre kazandırıyor.

Bursa Oymak Mudanya Evleri teslim tarihi!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 80 adet daire yer alıyor. Bursa Oymak Mudanya Evleri teslim tarihi Ekim 2015 olarak yapılması planlandı.

Oymak Mudanya Evleri fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede toplam 80 adet daire yer alıyor. Oymak Mudanya Evleri fiyatları 135 bin TL'den başlıyor, kata ve cepheye göre değişiyor.

Mudanya Balabancık Köyü imar planı değişikliği askıda!

Mudanya İlçesi, Balabancık Mahallesi, 129 ve 1130 sayılı parsellerin Teknik Altyapı (Geri Kazanım Tesis Alanı) alınmasına ilişkin 1/25000 ve 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı 5 Haziran'da askıdan inecek...

Mudanya sahillerinde dönüşüm başladı!

Bursa’nın turizm şehri olması için planlanan çalışmaların ilki olan Mudanya Sahil Düzenleme Projesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından atıldı...

Mudanya Sahil Düzenleme Projesi'nin temeli atıldı!

00 kilometrelik sahil bandına sahip Bursa Mudanya Sahil Düzenleme Projesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından atıldı.

Mudanya Moda Bademli satılık!

Toplam 157 adet daireden meydana gelen proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçiriliyor. Mudanya Moda Bademli satılık daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.

Mudanya Moda Bademli fiyat listesi!

Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli 'de hayata geçirilen projede toplam 157 konut ve 19 villa yer alıyor. Mudanya Moda Bademli fiyat listesi bilgileri satış ofisinden öğrenilebiliyor.

Muş Malazgirt Merkez Cami yenileniyor!

Muş’un Malazgirt ilçesindeki Merkez Cami, Diyanet İşleri Bakanlığı’nın katkılarıyla yenileniyor. Üney, “Merkez Cami’nde Diyanet İşleri Bakanlığı ve müftülüğümüz işbirliği ile tadilat yapılıyor. " dedi.

Yapı İnşaat Vadi Mudanya ulaşım bilgileri!

Toplam 72 adet konuttan meydana gelen proje yürüme mesafesinde bulunuyor. Yapı İnşaat Vadi Mudanya ulaşım bilgileri kapsamında proje Organize Sanayi Bölgesi'ne 12 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bursa Vadi Mudanya fiyat listesi!

28 adet bahçe dubleksi bulunan projede toplamda 72 adet konut bulunuyor. Proje kent merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor. Bursa Vadi Mudanya fiyat listesi kapsamında fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.

Vadi Mudanya ne zaman teslim?

Toplam 72 adet konuttan meydana gelen projenin yüzde 70'i yeşil alandan meydana geliyor. Proje Bursa İl'i Mudanya'da Ege tarzı mimarisyle yükseliyor. Peki Vadi Mudanya ne zaman teslim?

Mudanya sahilinde yıkım çalışmaları tamamlandı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen "İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi" inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor.

Mudanya’da sahil düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor!

Mudanya'da yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen “İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi” inşaatında hafriyat çalışmaları sürüyor.

Mudanya yenileniyor Haberi

Mudanya yenileniyor

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gerek Park ve Bahçeler Müdürlüğü, gerek Temizlik İşleri Müdürlüğü ve gerekse Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Mudanyalı hemşehrilerimizin daha yaşanabilir ve daha temiz bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla, çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü vurguladı.


Başkan Türkyılmaz, belediye olarak yapılan tüm çalışmaların “Önce İnsan” anlayışıyla gerçekleştirildiğini, bu kapsamda parkların yenilenmesi çalışmaları ile, ilçe genelindeki tüm çocuk parkları, dinlenme parkları ve spor aletlerinin bulunduğu parkların düzenlemesi yapılarak Mudanyalı hemşehrilerimizin hizmetine sunulduğunu vurguladı. Başkan Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, zaman içerisinde bakım gerektiren parklarda yenileme çalışması yapılarak, Mudanya’nın güzelleştirildiğini...