18 / 07 / 2024

mudanya zeytin depolama tesisi

mudanya zeytin depolama tesisi

Marmarabirlik, Mudanya Kooperatifi'ne depo kuruyor Marmarabirlik Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra, yenilenebilir enerji yatırımları ve çevre dostu projeleriyle beraber kooperatiflere olan yatırımlarına da hızla devam ediyor.

Bursa Orhangazi'de 23.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Çakırlı ve Burhaniye'de bulunan termal turizm alanı ve zeytin depolama ve paketleme fonksiyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin topla bedeli 23 milyon 887 bin 472,5 TL olarak belirlendi.

Orhangazi Muradiye'de 8.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Muradiye Mahallesi'nde yer alan 52 bin 214 metrekarelik Zeytin Depolama ve Paketleme Fonksiyon Alanını 8 milyon 876 bin 380 TL bedelle 22 Temmuz 2015 tarihinde ihale edecek...

Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'si kuruldu!

13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu.

Türkiye'nin ilk zeytin ihtisas OSB'si kuruldu!

13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı. Tanıtım toplantısı yapılan OSB için talepler alınmaya başlandı.

Aygaz'dan LPG depolama için 24 milyon liralık yatırım!

Aygaz'dan LPG depolama için 24 milyon liralık yatırım geldi. Avrupa’nın en büyük LPG ithalatçısı Aygaz, 24 milyon liralık yatırımla İzmir Aliağa'daki LPG depolama kapasitesini 48 bin 90 metreküpe çıkaracak.

Mudanya Has Mahallesi'nde mera mezarlık mı olacak?

Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı Has Mahallesi’nde oturan vatandaşlar 2 bin 200 dönümlük köy merasının mezarlık olmasını istemiyor.

Mudanya ve Kestel'de su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Mudanya ve Kestel ilçelerinde 13 Ocak Salı günü su kesintisi uygulanacak...

Reysaş GYO Sakarya Arifiye depolama binası değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Sakarya Arifiye depolama binası değerleme raporunu yayınladı.

Reysaş GYO Çayırova Depolama Binası 2014 Ekspertiz Raporu yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre Reysaş GYO Kocaeli Çayırova Depolama Binası 2014 Ekspertiz Raporu yayınlandı..

Reysaş GYO Çayırova depolama binalarının Ekspertiz Raporlarını yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre Reysaş GYO Çayırova'daki depolama binalarının 2014 sonu Ekspertiz Raporlarını yayınlandı..

Blue City Mudanya nerede?

Ar Yapı tarafından hayata geçirilen Blue City Mudanya projesi toplam 80 adet daireden oluşuyor. Projede 4 blok oluşuyor. "Blue City Mudanya nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Blue City Mudanya projesinde daireler 110 bin TL'den başlıyor!

Blue City Mudanya projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçe ya da çatı katı şeklinde tasarlandı. Blue City Mudanya projesinde daireler 110 bin TL'den başlıyor.

Konya'ya modern çöp depolama alanı inşa edilecek!

Konya, modern çöp depolama alanına kavuşacak Avrupa Birliği fonları ve ulusal kaynaklar vasıtasıyla yapımı planlanan, 2 milyon kişiye hizmet edecek "Konya Katı Atık Yönetimi Projesi"nin başlangıç toplantısı, 19 Aralık 2014 tarihinde yapılacak.

mudanya zeytin depolama tesisi Haberi

mudanya zeytin depolama tesisi

Marmarabirlik, Mudanya Kooperatifi'ne depo kuruyor Marmarabirlik Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra, yenilenebilir enerji yatırımları ve çevre dostu projeleriyle beraber kooperatiflere olan yatırımlarına da hızla devam ediyor. İznik, Gemlik ve Orhangazi kooperatiflerine modern depolama tesisi kazandırılmasının ardından Mudanya Kooperatifi'ne de modern ve tamamen hijyenik koşullarda hizmet verecek depolama tesisinin ihalesi yapıldı. 


Söz konusu depolama tesisi, aynı zamanda Marmarabirlik'in Mudanya'ya 40 yıl sonra yaptığı ilk ve büyük yatırım olma özelliğini taşıyor. Burde İnşaat firması tarafından 8 milyon 200 bin TL bedelle Yörük Ali Köy'ünde yapılacak olan 7 bin ton kapasiteli modern zeytin depolama tesisi 1.5 yılda tamamlanacak. 

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, CTP tanklarından oluşan ve tamamen hijyenik şartlarda hizmet verecek olan tesisle birlikte Mudanya Kooperatifi ve üretici ortaklarının daha iyi şartlarda ürünlerini...