03 / 05 / 2024

Mudi Khalid A Alhajrı

Mudi Khalid A Alhajrı

Royalty Dekorasyon Limited Şirketi, Mudi Khalid A Alhajrı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak 2015 tarihinde Eyüp, Merkez Mahallesi, Merdiven Caddesi'nde kuruldu.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Milyoner sayısı 2019 sonunda 225 bini aştı!

Hesabında 1 milyon TL veya üzeri parası olan mudi sayısı, 2019 yılında bir önceki seneye göre 45 bin 314 kişi artarak 225 bini aştı.

El Khalid Müteahhitlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Khalid Müteahhitlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Raed Hasan A.A ABD Alı tarafından kuruldu.

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi açıldı!

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 130 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kaplan Group Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Group Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile M. Khalid A. Al-Sinayyid tarafından kuruldu. 

TBB'den faiz açıklaması!

TBB tarafından ‘Faizi 50 bin avcı mudi indirecek’ başlıklı haberlere ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, ''Haber, yanlış anlaşılmalara neden olabilecek yorum ve değerlendirmeler içermektedir" ifadeleri yer aldı.

El Burak İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv Rent A Car İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Burak İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv Rent A Car İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalid Abdullah Alabdullatif, Ahmad Okacha tarafından 27 Mayıs'ta kuruldu.

Royalty Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Royalty Dekorasyon Limited Şirketi, Mudi Khalid A Alhajrı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak 2015 tarihinde Eyüp, Merkez Mahallesi, Merdiven Caddesi'nde kuruldu.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Zorlu, gayrimenkulde İzmir'e ağırlık veriyor

İzmir'deki Küçükbay'a ait Orkide Alışveriş Merkezi'ni alıp adını Passtel olarak değiştireren Zorlu Grubu, İzmir'de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

ATSO‘nun binası satışa çıkacak

Önümüzdeki aylarda yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mevcut hizmet binasını kapalı teklif alma açık artırma usulüyle satışa çıkaracak.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

Mudi Khalid A Alhajrı Haberi

Mudi Khalid A Alhajrı

Royalty Dekorasyon Limited Şirketi, Mudi Khalid A Alhajrı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


Royalty Dekorasyon Limited Şirketi iş konusu;-Masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları, yemek odaları, genç odası, koltuk, oturma grupları, vitrin gibi bilumum teknik ve gayri teknik ev, otel, mağaza, bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri, parçaları, tüm bu konularla alakalı malzeme, parça, ekipmanların (ahşap, metal, pvc plastik) toptan ve perakende alım satımı, imalat ve montajı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak ev, işyeri ve bilumum ticarethanelerin dekorasyon ve tasarım hizmetlerini yapmak ve yaptırmak.  -Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir...