07 / 05 / 2024

MUDO Concept LIVE DESIGN LIVE AWARDS

MUDO Concept LIVE DESIGN LIVE AWARDS

Ev dekorasyonu ve mobilya sektörünün prestijli markası MUDO Concept, tasarımları desteklemek amacıyla uluslararası bir yarışma olan LIVE DESIGN LIVE AWARDS’ı düzenliyor.

Mudo’dan 1 alana 2’inci ürün yüzde 50 indirimli! Neler var neler! 27 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Mudo Concept'in kendine has stilini sevenler bu kampanyayı kaçırmasın! Servis tabakları 99 TL’den, pasta tabakları 79 TL’den, kaseler 69 TL’den başlıyor. İşte kampanyanın detayları…

Mudo Concept’te 1 alana 1 bedava! Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Mudo Concept’te seçili ürünlerde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. Çırpıcılar, tencereler, fırın güveçleri, soyacaklar ve daha birçok üründe aldığınızı iki üründen biri hediye oluyor. Sizde bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. İşte, Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

MUDO Concept'ten uluslararası yarışma!

Ev dekorasyonu ve mobilya sektörünün prestijli markası MUDO Concept, tasarımları desteklemek amacıyla uluslararası bir yarışma olan LIVE DESIGN LIVE AWARDS’ı düzenliyor.

Alfemo 3 ayda 22 bin metrekarelik Concept mağazası açtı!

Alfemo, son 3 ayda Türkiye genelinde açtığı toplam 22 bin metrekarelik Alfemo Concept mağazası için 27 milyon TL tutarında yatırım yaptı.

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept'ten ortak proje!

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Bodrum'da özel bir proje gerçekleştirdi. Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Milas-Bodrum Havalimanı’nda yer alan ‘primeclass’ lounge’da özel bir proje gerçekleştirdi.

TAV Bodrum Evi'nin tasarımı Mudo Concept'ten!

TAV İşletme Hizmetleri'nin Milas Bodrum Havalimanı iç hatlar terminalinde hizmete sunduğu "Bodrum Evi" temalı özel yolcu salonunun tasarımını Mudo Concept yaptı.

Concept Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Concept Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Bölgili tarafından 25 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 'da Ümraniye' de kuruldu.

Concept Investment İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Investment İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Apaydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Ulya Engin İş Merkezi'nde kuruldu.

Tümer Concept'in akıllı ev örnek dairesi tamamlandı!

Tümer İnşaat Genel Koordinatör M. Dinçer Tümer, kaliteyi standart olarak görüyor. Örnek dairesi tamamlanan Tümer Concept'in akıllı evleri sahiplerini bekliyor.

Tümer Concept Adana'ya değer katıyor!

Örnek dairesi tamamlanan Tümer Concept'in akıllı evleri sahiplerini bekliyor. Tümer Concept projesi konforlu yaşamın ayrıcalıklarını sunuyor.

Alfemo, Kuvey'te Home Concept mağazasını açtı!

Kuveyt pazarında çocuk, genç ve bebek mobilya markası Kids&Teens ile yıllardır pazar liderliğini koruyan ALFEMO, Kuveyt’te ilk Home Concept Mağazasını açtı.

Ela Concept Evleri satış ofisi!

Ela Concept Evleri satış ofisi telefon numarası 0 312 312 2 352 olarak belirlendi. Projedeki dairelerin alanları 35 metrekare ile 56 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Ela Concept Evleri teslim tarihi!

Ela Concept Evleri teslim tarihine göre dairelerde Eylül 2015' te yaşam başlayacak. Toplam 330 adet daireden oluşan projede daireler studyo ve 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

MUDO Concept LIVE DESIGN LIVE AWARDS Haberi

MUDO Concept LIVE DESIGN LIVE AWARDS

Ev dekorasyonu ve mobilya sektörünün prestijli markası MUDO Concept, genç tasarımcıları ve yenilikçi tasarımları desteklemek amacıyla uluslararası bir yarışma olan LIVE DESIGN LIVE AWARDS’ı düzenliyor.


LiveDesignLive’ın alışılageldiği gibi ürün odaklı değil, yaşam odaklı olduğunu belirten MUDO kurucusu Mustafa Taviloğlu, yarışmada özellikle yeniliğe ve gençlere odaklandıklarını, fırsat tanıdıklarını vurguladı.


LIVE DESIGN LIVE AWARDS’ın ilk yılının teması ise LIVING (Yaşam) ve DINING (Yemek) olarak belirlendi.


Tasarımcılara ve aynı zamanda Tasarım, Mimarlık veya Güzel Sanatlar Fakülteleri'ne ait bölümlerde lisans veya lisan süstü programlarda halen öğrenci olan katılımcılara açık olan uluslararası yarışma, farklı kültürler, ülkeler, alan ve deneyimlerden gelen öğrenci veya profesyonellerin takımlar oluşturarak katılmalarını teşvik ediyor.


Yarışmacılardan, birbirleriyle uyumlu tekil mobilyalar tasarlarken, özünde mekan yaratmaları, ortam atmosferi ve tarz oluşturmaları isteniyor. İç ve dış mekan konseptlerinde...