15 / 05 / 2024

Muğla ağustos konut satışları son durum

Muğla ağustos konut satışları son durum

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından 2015 yılı Ağustos ayı Konut Satış İstatistikleri'ne göre, 2015 yılı Ağustos ayında; Muğla ilinde 686 ilk satış, bin 11 ikinci el satış olmak üzere bin 648 konut satış sonucu el değiştirdi.

Prof. Dr. Naci Görür'den ürküten Muğla açıklaması: 4 büyüklüğünde sallandı, çok daha büyük deprem olabilir!

Bugün saat 05:04'te Muğla'da merkez üssü Köyceğiz ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, X sosyal medya hesabından depremle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. İşte o açıklama...

Emlak Konut GYO'nun Muğla'daki 17 parselinin değeri dudak uçuklattı! 

Emlak Konut GYO'nun Muğla'nın farklı ilçelerinde yer alan toplam 17 adet parselinin değeri tek tek açıklandı. Peki hangi parselin toplam değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

TOKİ'den Muğla'ya 546 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projeside 546 konut yer alıyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projesinde 546 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla'da 546 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih açıklandı! 304 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Muğla projesinde 304 konut yer alacak.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 304 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih resmen açıklandı. Seydikemer ilçesinde inşa edilecek olan 304 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

SON DAKİKA! Muğla açıklarında 5 şiddetinde deprem!

Son dakika haberi... Muğla açıklarında 5 şiddetinde deprem meydana geldi.

Satılık konut stokunun yüzde 62 arttığı Muğla’da ortalama konut fiyatı şaşırttı!

11 şehri etkileyen depremden sonra göç devam ederken, artan talep nedeniyle gayrimenkul piyasası hareketlendi. Bu şehirlerden bir tanesi de Muğla oldu. Muğla genelinde ortalama kira 15 bin 336 lira, ortalama satış fiyatı 4 milyon 411 bin 810 lira şeklinde oldu.

TOKİ Muğla projesinde son dakika müjdesi! 304 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ Muğla projesinde son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek 304 yeni konut için bu tarihe dikkat...

TOKİ'den Muğla'ya tam 2 bin 599 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla'da tam 2 bin 599 yeni konut inşa edecek...

TOKİ Muğla projesi için adımı attı! O ilçeye tam 225 konut!

2023 yılına kadar tam 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Projesi’nin ihalesini 4 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek. 

Muğla'da konut fiyatları ve kiralar fırladı fırsatçılara gün doğdu

Muğla konut fiyatlarının en fazla yükseldiği illerin başında geliyor. Marmaris'te emlak alım satımında ve kiralamasında yaşanan skandallar ise bu konuda çok kişinin başının ağrıyacağını gösteriyor.

Muğla ağustos konut satışları son durum Haberi

Muğla ağustos konut satışları son durum

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından 2015 yılı Ağustos ayı Konut Satış İstatistikleri çerçevesinde verilen bilgiye göre, 2015 yılı Ağustos ayında; Muğla ilinde 686 ilk satış, bin 11 ikinci el satış olmak üzere bin 648 konut satış sonucu el değiştirdi.


Aynı dönemde Türkiye genelinde ise 36 bin 021 konut ipotekli satış sonucunda el değiştirdi. Türkiye genelinde toplam konut satışları içinde ipotekli satışın payı %32 olurken bu oran Muğla ili için %29,8 olarak gerçekleşti. En yüksek ipotekli satış 7 bin 593 ile İstanbul’da gerçekleşti. İstanbul %21,1’lik ipotekli satış payı ile Türkiye sıralamasında ilk sırayı aldı. İstanbul’daki toplam konut satışları içinde ipotekli satışın payı ise %40,2 oldu. Muğla ise Türkiye genelinde %1,3’lük payla 20. sırada yer aldı.


MUĞLA İLİNDE YABANCILARA 2015...