18 / 05 / 2024

muğla asfalt kaplama çalışmaları

muğla asfalt kaplama çalışmaları

Muğla ili genelinde 2 bin 432 km yolun bakım ve onarımının yanı sıra 105 km yolda da asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir’den 600 kilometrelik asfalt çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 2016 yılı içerisinde 517 kilometre sathi, 65 kilometre sıcak asfalt, 51 bin metrekare parke döşeme çalışması yaptı.

Muğla Karacaören'de asfalt çalışması başladı!

Muğla sınırı olan Karacaören Mahallesi’nde 17 km’lik yolun asfalt çalışmalarına başladı. 1000 kilometrelik yol çalışmalarında bu güne kadar 460 kilometrelik çalışmayı tamamladı.

Muğla Büyükşehir 100 milyon liralık yol yatırımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir'den 293 kilometre asfalt!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yetki ve sorumluluğunda bulunan yollarda 2016 yılı içerisinde bu güne kadar toplam 293 kilometre asfalt kaplama çalışması yaptı.

Muğla'da sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve modern yollarda seyahat edebilmeleri için il genelinde asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Muğla'da yeni yollar açılıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol açma, genişletme, sıkıştırma ve asfalt kaplama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir’den kırsala 25 milyonluk yatırım!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Hedefimiz Bir Muğla Bir” sloganı doğrultusunda sürdürdüğü çalışmalar kapsamında 2015 yılında 25 milyon TL yatırımla kırsal mahallelerde 415 kilometre asfalt kaplama çalışmasını tamamladı.

Muğla'da yol çalışmaları devam ediyor!

Muğla ili genelinde 2 bin 432 km yolun bakım ve onarımının yanı sıra 105 km yolda da asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2015 yol yapım çalışmaları hakkında bilgi verdi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, 2014 yılı içerisindeki hizmetleri kapsamında Muğla ili genelinde 2 bin 340 km yolun bakım ve onarımının yanı sıra 105 km yolda da asfalt kaplama çalışması yaptı.

Muğla Akyaka'da sazlık alanda çıkan yangın söndürülemiyor!

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesindeki sazlıklarda çıkan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılıyor. Yaklaşık 500 dönüm sazlık alanda etkili olan yangın nedeniyle beldenin üstü dumanlarla kaplandı...

Mustafa Hakan Güvençer: Muğla’nın marka kent olması için düğmeye bastık!

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Proje kapsamında, logo oluşturulması, tanıtım ve belgesel filmi, tanıtıcı yayın, fotoğraf çekimleri, özgün müzik yapımı, bilbord, afiş, saha araştırması çalışmalar yürütülmekte” dedi.

Muğla'da satılık gayrimenkul 2 milyon 740 bin TL!

Muğla İli Bodrum ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 2 milyon 740 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkul açık artırma usulüyle 18 Kasım 2013 tarihinde satışa çıkacak.

Muğla'da orman yangını çıktı!

Muğla Köyceğiz'de orman yangını çıktı. Köyceğiz'de çıkan orman yangınında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü. Çıkan orman yangını kısa bir süre içinde kontrol altına alındı...

muğla asfalt kaplama çalışmaları Haberi

muğla asfalt kaplama çalışmaları

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri güvenli yollar için yaptığı çalışmalar kapsamında Muğla ili genelinde 2 bin 432 km yolun bakım ve onarımının yanı sıra 105 km yolda da asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler bunun yanında 7 ilçe, 42 mevki, 132 mahallede 468 km yolda karla mücadele çalışmaları yürütürken 136 km yolda buzlanmaya karşı tuzlama çalışması...