16 / 05 / 2024

Muğla Boğalar Seki Barajı inşaatı

Muğla Boğalar Seki Barajı inşaatı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bulunan Boğalar Seki Barajı inşaatı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Muğla'da son dakika imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Muğla'da yüzde 90'ı tamamlanan Bölge Müzesi'nin inşaatında son durum!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yüzde 90’ı tamamlanan Bölge Müzesi’nin yüklenici firmasına fesihname gönderdi, şantiyeyi boşaltmasını istedi. Firma, Büyükşehir Belediyesi’ni mahkemeye verdi, yürütmeyi durdurma kararı aldırdı...

Muğla Boğalar Seki Barajı'nın inşaatı meclis gündeminde!

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bulunan Boğalar Seki Barajı inşaatı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Muğla Menteşe'deki kentsel dönüşüm yıkımı kabusa dönüştü!

Muğla'nın Menteşe İlçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bir binanın yıkımı gerçekleştirildi. Önlem alınmadan yapılan yıkımla apartmandan düşen beton ve kiremit parçaları üniversite öğrencisinin kaldığı tek katlı müstakil evin üzerine isabet etti.

Muğla Milas'ta 7 bin 300 metrekarelik arsa bağışı!

Muğla Milas Boğaziçi Mahallesi'nde eğitim için arsa bağışı yapıldı. Okul yapımı için bağışlanan 7 bin 300 metrekarelik arazi değerlendirilmeye alındı.

Muğla Milas'ta okul yapımı için arsa bağışı!

Muğla’nın Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde hayırseverler, mülkiyetlerindeki arsaları okul yapımı için bağışladı.

Yüzlerce bilim adamı Caretta Carettalar için Muğla'da bir araya geliyor!

Caretta Carettalar için 80 ülkeden yüzlerce bilim adamı Muğla Dalaman'a geliyor. 19-24 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 35. Deniz Kaplumbağalarının Biyolojisi ve Korunması Sempozyumu’nda deniz kaplumbağalarının biyolojisi, ekolojisi, dağı

Muğla'da baraj taştı, 15 ev boşaltıldı!

Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Esen 1 Barajı'nın etkili yağışlar nedeniyle taşması sonucu Çukurincir Mahallesi'nde dere yatağına yakın 15 ev boşaltıldı. Bölgede ekipler sabaha kadar kontrollerini sürdürecek.

Muğla Defterdarlığı'ndan satılık 5 adet gayrimenkul: 9 milyon 491 bin TL!

Muğla Defterdarlığı Muğla'nın 3 farklı köyünde 5 adet gayrimenkul satıyor. Gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 491 bin 28 TL olarak belirlendi. Gayrimenkuller Akçaova Köyü,Salihpaşalar Köyü ve Karşıyaka Mahallesi'nde yer alıyor.

Milli Emlak Muğla'da 3 adet arsa satıyor: 4 milyon 363 bin liraya!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Muğla Akçaova Köyü ve Salihpaşalar Köyü !nde yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. İhale 22 Nisan 2014 tarihinde saat 10:00 ile 11:00 arasında gerçekleştirilecek...

Muğla Akyaka'da sazlık alanda çıkan yangın söndürülemiyor!

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesindeki sazlıklarda çıkan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılıyor. Yaklaşık 500 dönüm sazlık alanda etkili olan yangın nedeniyle beldenin üstü dumanlarla kaplandı...

Mustafa Hakan Güvençer: Muğla’nın marka kent olması için düğmeye bastık!

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Proje kapsamında, logo oluşturulması, tanıtım ve belgesel filmi, tanıtıcı yayın, fotoğraf çekimleri, özgün müzik yapımı, bilbord, afiş, saha araştırması çalışmalar yürütülmekte” dedi.

Muğla Boğalar Seki Barajı inşaatı Haberi

Muğla Boğalar Seki Barajı inşaatı

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bulunan Boğalar Seki Barajı inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Girgin, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Girgin, ''Muğla İli Seydikemer İlçesine bağlı Seki Mahallesi'nde sulama amaçlı olarak düşünülen ve bölgemiz için tarımı son derece önemli olan Boğalar Seki Barajı'nın temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından 2013 yılında temeli atılmıştır. 2016 yılında bitirilmesi hedeflenen baraj inşaatı 2019 yılına gelmemize rağmen hala tamamlanamamış ve yaşamlarını büyük oranda tarım ve hayvancılıkla kazanan bölge insanımız için büyük bir hayal kırıklığına neden olmuştur'' diye konuştu.

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin'in soruları:
1- 2013 yılında temelleri atılarak 2016 tarihinde bitirilmesi planlanan Boğalar Seki Barajı'nın inşaatı 2019 yılına gelinmesine rağmen neden tamamlanamamıştır?