01 / 05 / 2024

muğla büyükşehir kaçak hafriyat dökümü

muğla büyükşehir kaçak hafriyat dökümü

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, “Çevre Dostu Muğla” hedefi doğrultusunda il genelinde çevrenin korunması ve hafriyatların değerlendirilmesine yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla'da kaçak hafriyat dökümüne izin yok!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Çevre Dostu Muğla” için il genelinde kaçak hafriyat dökümü ile ilgili denetimlerine ve yeni uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor.

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Memurlara büyükşehir tazminatı geliyor mu? AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde!

Yerel seçimlerde (31 Mart) yarışacak tüm belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşan AK Parti'nin seçim beyannamesi de 30 Ocak'ta açıklanacak. Bu kapsamda büyükşehirlerde çalışan memurlara büyükşehir tazminatı verilmesi planlanıyor. İşte AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde...

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 59 gayrimenkulü kiraya verecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan 59 adet taşınmazı kiraya verecek. İşte 23 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan ihale detayları...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali sebze meyve fiyatları yayımlandı! Hal fiyatları kaç TL? 3 Eylül 2022 fiyat listesi

Antalya  Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 3 Eylül 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki Antalya  Hali'nde sebze ve meyve fiyatları kaç TL, ne kadar? İşte 3 Eylül 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 gayrimenkul satıyor! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından, İstanbul ili, Fatih ve Kağıthane ilçesinde konumlanan 3 adet kamu arsası satışa çıkarıldı.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim! 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerine ait olan taşınmazların kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

muğla büyükşehir kaçak hafriyat dökümü Haberi

muğla büyükşehir kaçak hafriyat dökümü


Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, “Çevre Dostu Muğla” hedefi doğrultusunda il genelinde çevrenin korunması ve hafriyatların değerlendirilmesine yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Fethiye ilçesinde hizmete sunulan Hafriyat Depolama Sahasıyla ilçe genelinde kaçak hafriyat dökümünün önüne geçilerek çevrenin korunması hedefleniyor.


Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Aylin Giray, Fethiye ilçesinde hizmete giren yeni Hafriyat Depolama Sahasıyla birlikte bölgenin büyük oranda çevre kirliliği sorununun ortadan kalkacağını söyledi. Bu hizmet ile kaçak hafriyat dökümünün önüne geçileceğini belirten Giray, “Büyükşehir Belediyesi olarak il genlinde “Çevre Dostu Muğla” hedefi doğrultusunda çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Çevre kirliliğinin önüne geçerek Muğlamıza yakışır temiz bir çevre için ekiplerimizin özveriyle sürdürdükleri çalışmalara bir yenisini daha eklendi.  Fethiye ilçemizde...