30 / 04 / 2024

Muğla dere yatakları

Muğla dere yatakları

İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, "Oltada usulsüz yapılan hiçbir şey yok. Belediye yer olarak orayı gösterdi. Zaten ortada alınan bir izin var. Kaymakam konuyla ilgili olarak çalışma yapıyor. Sorunun muhatabı biz değiliz' diye konuştu.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Kavaklıdere sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Kavaklıdere’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Kavaklıdere’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Kavaklıdere sosyal konut projesi

Milli Emlak'tan Muğla'da 39 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Kavaklıdere ilçesi Kavaklıdere - Kurucaova Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:45'te yapılacak.

TOKİ Muğla projeleri için düğmeye bastı! 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Kavaklıdere'de 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. Projelenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Muğla Kavaklıdere kura sonuçları 2020...

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap 2020 kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap 2020 projesinde yer alan 100 adet konutun kura çekilişleri bugün gerçekleştirilecek...

TOKİ'den Muğla Kavaklıdere'ye 25 dükkan! İhalesi bugün!

Muğla İli Kavaklıdere İlçesi Küçük Sanayi Sitesi 25 Adet Dükkân İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Muğla'ya 25 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla İli Kavaklıdere İlçesi Küçük Sanayi Sitesi 25 Adet Dükkân İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 16 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Muğla TOKİ 51 konut ihalesi yarın!

Muğla İli, Kavaklıdere İlçesi 3. Etap Menteşe Mahallesi 51 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 51 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Muğla İli, Kavaklıdere İlçesi 3. Etap Menteşe Mahallesi 51 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla 51 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Muğla İli, Kavaklıdere İlçesi 3. Etap Menteşe Mahallesi 51 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karadeniz'de dere yataklarındaki yapılaşma tehlikesi!

Karadeniz Bölgesi'nde şiddetli yağışların etkisiyle oluşan can ve mal kayıplarına neden olan sel ve heyelanlar, dere yatakları üzerine ya da kenarına inşa edilen yapı tartışmalarını gündeme getirdi.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Muğla Kavaklıdere 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Muğla Kavaklıdere 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Muğla Kavaklıdere 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Muğla Kavaklıdere 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

Dere yataklarındaki yapılaşmalara geçit yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dere yataklarındaki yapılaşmayla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Kurum, kaçak yapılaşmalara müsaade edilmeyeceğini söyledi.

Muğla dere yatakları Haberi

Muğla dere yatakları

Muğla'nın yeni kurulan ilçesi Menteşe'de 500 yataklı Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin inşaat çalışmaları devam ediyor. KDV hariç 114 milyon 274 bin liraya ihaleyi kazanan özel firma ilk kepçeyi bu ayın taşında vurdu. İhale şaıtnamesine göıe 750 ış gününde inşaatı bitirmesi gereken firmanın, çalışma suasında çıkan lıafıiyatı kamyonlarla Kötekli Mahallesindeki ormanlık alandaki dere yatağına dökmesi büyük tepki çekti. Vatandaşlaı 23 Temmuz'da "Aşm yağış sonucu oluşabilecek selin, gidecek yeti olmadığından faciaya yol açabileceği" gerekçesiyle Menteşe Kayma kamlığı'na başvurdu. Kaymakamlık Menteşe Belediyesi ile DSI'ye resmi yazı yazarak sorunun çözülmesini istedi. 


DSİ "Dere yataklarının üzeri kesinlikle kapatılamaz" cevabı verirken, Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, "İmar planımızda orası yeşil alan olanak gözüküyor. Bu sakıncası bulunmadığı için firmaya ger ekli izinleri verdik" dedi. 


İl Sağlık...