21 / 05 / 2024

muğla havaalanı taşımacılığı

muğla havaalanı taşımacılığı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz sezon başlattığı Havaalanı taşımacılığı ile yerli, yabancı turistlere ve Muğlalılara hizmet vermeye devam ediyor.

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Muğla Milas'ta 6.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Milas'ta yer alan gayrimenkulü satışa çıkarıyor.

Muğla Milas'ta ortaokul binası için imzalar atıldı!

Muğla Milas'ta hayırsever Necat Aydın tarafından babası Hacı Bahattin Aydın adına Meşelik Mahallesi’nde 8 derslikli ortaokul binası yaptırılıyor. Okul için ilk protokol imzaları atıldı..

Asya Grup Organizasyon Turizm Taşımacılık Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Grup Organizasyon Turizm Taşımacılık Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Tezer Akkuş tarafından kuruldu.

Muğla Marmaris Taşlıca Mahallesi'nde kaçak yapılar yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris İlçesi, kırsal Taşlıca Mahallesi Asardibi Mevkiindeki doğal SİT alanında olan koydaki kaçak yapılar, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Muğla Epique Island satılık!

Aksoy İnşaat imzası taşıyan proje toplam 75 adet villadan meydana geliyor. Proje Muğla İli Bodrum ilçesinde yükseliyor. Muğla Epique Island satılık ev seçenekleri 513 metrekareden başlıyor.

Öztaha Turizm Taşımacılık Havacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fındıkzade Şubesi açıldı!

Öztaha Turizm Taşımacılık Havacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fındıkzade Şubesi, Barış Toprak Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Fındıkzade Sokak'ta açıldı.

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Kahyaoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Çekmeköy' de kuruldu.

Mosb İnşaat Taşımacılık Metal ve Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosb İnşaat Taşımacılık Metal ve Kimya Ticaret Limited Şirketi, Salih Şimşek tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Merkez Camii Sokak'ta kuruldu.

Övünç İnşaat Elektrik Otomotiv ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Övünç İnşaat Elektrik Otomotiv ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Murat Erdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz' da Ümraniye, Esenşehir Mahallesi' nde kuruldu.

Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi İstiklal Şubesi açıldı!

Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi İstiklal Şubesi, Cem Kocabaşa ve Sadık Kocabaşa Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Beyoğlu'nda açıldı.

Erak Peyzaj Petrol Taşımacılık Turizm İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erak Peyzaj Petrol Taşımacılık Turizm İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Avcılar'da açıldı.

muğla havaalanı taşımacılığı Haberi

muğla havaalanı taşımacılığı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz sezon başlattığı Havaalanı taşımacılığı ile yerli, yabancı turistlere ve Muğlalılara hizmet vermeye devam ediyor. Milas- Bodrum Havaalanı ve Dalaman Havaalanı'na özellikle turizm sezonunda yaşanan yoğunluk sebebi ile başlatılan hizmet sayesinde yolcular havaalanlarında uzun bekleyişler yapmak zorunda kalmıyor. 2014 yılında başlayan Havaalanı taşımacılık hizmeti Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin kuruluşu olan MUTTAŞ (Muğla Kent Hizmetleri Anonim Şirketi) tarafından veriliyor. MUTTAŞ geçtiğimiz sezon içinde Milas-Bodrum ve Dalaman Havaalanlarına toplam 190 bin yolcu taşıdı. 'Uçağınız Kaçmasın' sloganı ile başlatılan hizmetten yararlanan vatandaşlar memnuniyetlerini özellikle dile getiriyor. muttaş aynı zamanda Datça- Bodrum arası feribot seferlerinin de devamlılığını sağlayarak turizm sezonuna katkı sağlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz turizm sezonu içinde Datça-Bodrum arasında feribot ile 43 bin 53 yolcu ve 12 bin 17 araç...