04 / 05 / 2024

Muğla ikinci etap TOKİ projesinin ihalesi ne zaman yapılacak

Muğla ikinci etap TOKİ projesinin ihalesi ne zaman yapılacak

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, "TOKİ Başkanımız ikinci etap TOKİ'lerin ihalesinin yapılacağı tarihin önümüzdeki hafta çarşamba günü belli olacağı bilgisini bizlerle paylaştı" dedi.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Muğla Kavaklıdere kura sonuçları 2020...

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap 2020 kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap 2020 projesinde yer alan 100 adet konutun kura çekilişleri bugün gerçekleştirilecek...

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura sonuçları 9 Haziran 2020 listesi!

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura sonuçları 9 Haziran 2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura sonuçları 9 Haziran 2020 listesi ve TOKİ Milas 2. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1...

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Osman Gürün: Muğla'daki yazlıkların üçte biri doldu!

Muğla'ya gelen ikinci konut sahiplerindeki artışın ardından açıklamalarda bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Sağlıklı günlerde buluşalım, şu anda Muğla'ya gelmeyin" çağrısında bulundu.

Muğla TOKİ 51 konut ihalesi yarın!

Muğla İli, Kavaklıdere İlçesi 3. Etap Menteşe Mahallesi 51 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 51 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Muğla İli, Kavaklıdere İlçesi 3. Etap Menteşe Mahallesi 51 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla 51 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Muğla İli, Kavaklıdere İlçesi 3. Etap Menteşe Mahallesi 51 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla Kavaklıdere 2. Etap başvuru işlemleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Muğla Kavaklıdere 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut için başvuru dönemi başladı..

TOKİ Muğla 2. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Gazete Şah yazarlarından Serdal Kayhan bugün Muğla 2. Etap TOKİ projesinin başvuruları hakkında yazdı. İşte yazının detayları..

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

TOKİ Muğla Yatağan Konutları'nda çalışmalar başladı!

Muğla Yatağan ilçesi Madenler Mahallesi Büyükalan Mevkii 693 numaralı parselde yer teslimi gerçekleştirilen 1. Etap 282 konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için yüklenici firma yetkilileri arazide çalışmalara başladı.

Muğla ikinci etap TOKİ projesinin ihalesi ne zaman yapılacak Haberi

Muğla ikinci etap TOKİ projesinin ihalesi ne zaman yapılacak

Öztürk, yazılı açıklamasında, TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve yönetim kurulu üyeleriyle ziyaret ettiklerini belirtti.


Görüşme de Muğla'ya yapılması istenilen Küçük Sanayi Sitesi konusunda görüş alışverişinde bulunulduklarını kaydeden Öztürk, sanayi sitesiyle ilgili bir dosyanın da TOKİ Başkanı Ergün Turan'a sunulduğunu ifade etti.


Yapılacak çalışmaların takipçisi olacaklarına işaret eden Öztürk, açıklamasında şunları kaydetti:


"TOKİ Başkanımız Ergün Turan ile görüşmemizde Muğla'nın Menteşe ilçesinde yapılacak TOKİ konutları da gündeme geldi. TOKİ Başkanımız ikinci etap TOKİ konutlarının ihalesinin yapılacağı tarihin önümüzdeki hafta çarşamba günü belli olacağı bilgisini bizlerle paylaştı. Yapılacak konutlarla ilgili süreç daha sonra Muğlalı hemşehrilerimizle...