22 / 07 / 2024

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Muğla’nın yeni ilçesi Seydikemer İlçesinde bir dizi inceleme, kontrol ve ziyaretlerde bulundu. Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San’dan brifing alarak görüşmeler yaptı...

Milli Emlak, Muğla ve Afyonkarahisar'da yüzde 20 indirimle 14 arsa satıyor! 

Milli Emlak, Muğla ve Afyonkarahisar'da yer alan 14 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ilanlar...

4.4'lük Muğla Marmaris depremi ne söylüyor? Ünlü profesörden yeni açıklama geldi!

Profesör Dr. Osman Bektaş resmi sosyal medya hesabı üzerinden 4.4'lük Muğla Marmaris depremi ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki 4.4'lük Muğla Marmaris depremi ne söylüyor? 

Milli Emlak'tan Muğla ve Ankara'da satılık arazi! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Muğla'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış bedelleri 45 bin TL'den başlıyor.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Turizmde canlılık! Muğla ilk 5 ayda 585 bin turisti ağırladı!

Türkiye'nin turizm kentleri arasında yer alan Muğla'da bu yılın 5 aylık döneminde 5 ayda 585 bin  108 turisti ağırladı.

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da konut alanı imarlı arsalar satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla'da son dakika imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Muğla'da 39 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Kavaklıdere ilçesi Kavaklıdere - Kurucaova Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:45'te yapılacak.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

Muğla'nın imar sorunu çözülüyor mu?

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Av. Sevin Çağlayan, Muğla'nın ilçelerinde senelerdir kronik hale gelmiş olan problemlerin ilk sırasında yer alan imar sorununun 2012 yılında çıkartılan 6360 sayılı kanun ile çözülebileceğine vurgu yaptı. 

Muğla Datça'da 16.1 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Datça Milli Emlak Şefliği, Muğla ili, Datça ilçesinde yer alan 10 gayrimenkulü 16 milyon 191 bin TL'ye satıyor...

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar Haberi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar


Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Muğla’nın yeni ilçesi Seydikemer İlçesinde bir dizi inceleme, kontrol ve ziyaretlerde bulundu. Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San’dan brifing alarak görüşmeler yaptı.


Muğla Milli Eğitim Müdürü Çınar, ziyaretinde inşaatı devam eden ilk ve ortaokul binalarını yerinde gördü. Yeni yapılacak olan anaokulu yerini tespit etti. Taşıma merkezi okulu olan Gerişburnu Ömer Aygün İlkokulu-Ortaokulu’nda öğle yemeğini öğrenciler ile birlikte yerken, öğrencilerin ve personelin talep ve önerilerini dinledi. Seydikemer Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle bir araya gelen Çınar, okulun sorunları hakkında bilgi aldı.



Ordu...