07 / 05 / 2024

Muğla kamu lojmanı

Muğla kamu lojmanı

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı Menteşe Emlak Müdürlüğü tarafından 51 adet kamu lojmanı 11 milyon 825 bin TL'ye satılıyor.

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Muğla'da 51 kamu lojmanı 11.8 milyon TL'ye satılıyor!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı Menteşe Emlak Müdürlüğü tarafından 51 adet kamu lojmanı 11 milyon 825 bin TL'ye satılıyor.

Muğla'da 'icradan satılık gayrimenkul' dolandırıcılığı!

Muğla merkezli 4 ilde eşzamanlı gerçekleşen operasyon sonucunda kendilerinin kamu kurumlarıyla irtibatlı olduğunu söyleyip icradan ucuz ev, arsa ve araba almak vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Muğla'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Muğla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Kamu idaresinde birliğin sağlanması amacı ile İl İdare Şube Başkanları, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Menteşe Öğretmenevinde gerçekleştirildi. 

Muğla Teknopark için imzalar atıldı!

Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliğiyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde oluşturulan Muğla Teknopark A.Ş.'nin yönetim kurulu Haziran ayında yapılan toplantıda belirlenmişti. 11 kişilik yönetim kurulunun ardından şirket ortakları da noter huzurunda yapılan ana sözleşme imzası ile Teknopark A.Ş.

Muğla Milas Hükümet Konağı tadilata giriyor!

Muğla’nın Milas ilçesinde birçok kamu birimini bünyesinde barındıran Hükümet Konağı’nda önümüzdeki günlerde tadilat başlatılıyor.

Alarko GYO Muğla Fethiye'de yer alan konaklama tesisi değerleme raporunu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Fethiye'de yer alan konaklama tesisi değerleme raporunu yayınladı.

Muğla Değirmendere Derivasyonu'nda kamulaştırma işlemleri başlıyor!

Muğla Akgedik Değirmendere Derivasyonu projesinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi için gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı...

Muğla'da afet eğitimleri devam ediyor!

Muğla Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından, kamu personeli ve diğer vatandaşların bilinçlenmesi amacıyla eğitim seminerlerine devam ediliyor. Afet riski bulunan köy halkı ve sivil savunma yükümlülerine yönelik toplam 6391 kişiye eğitim verildi

Muğla'da TOKİ 475 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

Muğla 475 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale yarın gerçekleşecek...

TOKİ Muğla'da 475 yataklı devlet hastanesi inşa edecek!

Muğla 475 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale yarın gerçekleşecek...

TOKİ Muğla Ortaca Devlet Hastanesi inşaatı yapım işi ihalesi bugün!

Muğla İli Ortaca İlçesi 100 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Muğla kamu lojmanı Haberi

Muğla kamu lojmanı

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı Menteşe Emlak Müdürlüğü,  51 adet kamu lojmanını satışa sundu.

Kamu lojmanlarının satış ihaleleri, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesi uyarınca açık teklif usulü ile 21- 23 Ekim 2020 tarihleri arasında ilan metninde saatlerde Defterdarlık Hizmet Binasının 6 . katında Konferans Salonunda toplanacak Komisyon huzurunda yapılacak.

Satışı yapılacak  taşınmazların satış bedeli 11 milyon 825 bin TL olarak belirlendi. 

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı Menteşe Emlak Müdürlüğünün resmi ilanına ulaşmak için