18 / 05 / 2024

Muğla orman müdürü ali yıldırım

Muğla orman müdürü ali yıldırım

Datça'da yaklaşık 50 hektarlık maki ve kızılçam ormanının bulunduğu alanda etkili olan yangının kontrol altına alındığı bildirildi

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları belli oldu mu?

Müdür ve Müdür yardımcılığı Atama Sonuçları 2023 için beklenen açıklama yapıldı. Yönetici atama sonuçları açıklayan şehirler belli oldu. MEB yönetici atama sonuçları sorgulama ekranı ve atama kararlar neler?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Genel Müdürü Bayramali Yıldırım'dan sürpriz istifa

Türkiye'nin önde gelen perakende ürün marketleri BİM, ŞOK ve A101'e rakip olarak Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde yıldan yıla katlanarak artan zarar tablosu nedeniyle Genel Müdürü Bayramali Yıldırım istifa kararı aldı.

Muğla'da tapu şoku: Orman müdürlüğü tapuları tanımıyor!

Türkiye’nin bazı kentlerinde olduğu gibi Muğla’da da vatandaşların atadan kalma tapulu arazi ve evlerine Orman Müdürlükleri tarafından orman alanı içinde kalması sebebiyle “Rıza-en terk edin” şeklindeki yollanan mektuplar vatandaşı şoka uğrattı.

Muğla Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası hakkında suç duyurusu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına aldığı Bodrum Bitez'deki villasında kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. Muğla Şehircilik Müdürlüğü, olaya ilişkin suç duyurusu yapmaya hazırlanıyor...

Banu Uyan Çimsa Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

50 yıla yakın bir zamandır çimento ve yapı malzemeleri sektörünün global bir oyuncusu olarak faaliyetlerine devam eden Çimsa’nın yeni Kurumsal İletişim Müdürü Banu Uyan oldu.

Aslı Omağ Muğla'dan 5 dönüm arazi aldı!

‘Kalk Gidelim’ dizinin Meryem Kütük’ü Aslı Omağ, çekimler için gittiği Muğla’dan 5 dönüm arazi satın aldı.

Martı La Perla Otelleri'nin yeni Genel Müdürü Serdar Rasim Sazalan oldu!

Martı Otel İşletmeleri tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Martı Resort ve Martı La Perla otelleri genel müdürünün görevden ayrılması ve vekaleten atama bildirisi yayınlandı.

Muğla'da kentsel dönüşüm başladı!

Muğla'da kentsel dönüşüm başladı. Van depreminin ardından gündeme gelen 6306 sayılı Afet Riskli Yapıların Yenilenmesi Hakkında Kanun çerçevesinde. Muğla genelinde bugüne kadar 396 başvuru yapıldı.

İşgal hediyesi torpil için orman müdürüne sürgün verildi!

İstanbul Şile'ye bağlı Meşrutiyet köyünde "orman arazisinin işgal edildiği" gerekçesiyle bakanlıkla davalık olan Şile Western Garden Otel'de eşini işe yerleştiren Şile Orman İşletme Müdürü Murat Çakır, Ağrı'ya gönderildi.

Apartman kömürlükleri ortak alan mıdır?

Apartman kömürlükleri ortak alan mıdır? Kat Mülkiyeti Kanununa göre apartman kömürlüğünden tüm kat maliklerinin faydalanma hakkı bulunuyor mu? İşte kat mülkiyeti kanunu apartman ortak alanları...

Apartmanın dış cephesi ortak alan mıdır?

Kat malikleri kurulunu apartmanın ortak alanları üzerinde karar alabiliyor. Peki apartmanın dış cephesi ortak alan mıdır? Dış cephe için alınan kararlara diğer kat maliklerinin uyması gerekiyor mu?

Apartman sakinlerinin bir kiracıyı evden çıkarma hakkı var mıdır?

Kiracının, kontratta belirtilen hususlar doğrultusunda kiracısını evden çıkarma hakkının bulunduğunu biliniyor. Peki apartman sakinlerinin bir kiracıyı evden çıkarma hakkı var mıdır?

Muğla orman müdürü ali yıldırım Haberi

Muğla orman müdürü ali yıldırım

    Datça'ya yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Emecik köyündeki ormanlık alanda yol kenarından başladığı belirlenen yangın, ekiplerin yaptığı yoğun müdahale sonunda kontrol altına alındı. 
     Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre yaklaşık 50 hektarlık maki ve kızılçam ormanının bulunduğu alanda etkili olan yangının şiddetli rüzgar nedeniyle güçlükle kontrol altına alındığını söyledi.