22 / 07 / 2024

Muğla Ortaca Belediyesi ek hizmet binası

Muğla Ortaca Belediyesi ek hizmet binası

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, Ortaca ve Dalyan belde Belediyesinin birleşmesinin ardından Belediye Başkanlığı binasının yetersiz kalması nedeni ile ek hizmet binası yapımına başlandı.

İki ilde 13 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İş yerleri, bina ve konakların kira bedelleri açıklandı! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi ve Muğla Ortaca Belediyesi, 13 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. Peki gayrimenkullerin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte ihale detayları...

Deniz GYO Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 2 bin 761,23 metrekare.

Muğla Ortaca'da imarlı arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar hemen bakın!

Muğla İli Ortaca Belediye Başkanlığı, Muğla Ortaca Bahçelievler'de yar alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Muğla Ortaca'da 6 bin metrekarelik arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Muğla Ortaca Belediyesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Muğla Ortaca'daki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Muğla Ortaca'da imarlı arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Ortaca Belediye Başkanlığı, Muğla Ortaca Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Muğla Milas Belediyesi personel alımı yapacak! İşte o şartlar ve detaylar

Muğla Milas Belediyesi tarafından yayınlanan son ilana göre, belediyede çalışmak üzere 75 yeni personel alımı yapılacak.

Muğla Ula Belediyesi 5 arsa satıyor! 996 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Muğla Ula Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Ula ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 996 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Muğla Menteşe'de imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe'deki imara aykırı yapıları yıkıyor.

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Muğla Sığla Ormanları koruma alanı olarak tescillendi!

Muğla İli, Ortanca ve Dalaman ilçelerinde yer alan, Ortaca-Dalaman Sığla Ormanları Doğal Sit Alanı ''Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı'' olarak tescil edildi.

Muğla Ortaca Belediyesi ek hizmet binası Haberi

Muğla Ortaca Belediyesi ek hizmet binası

Muğla’nın Büyükşehir olmasının ardından Dalyan belde belediyesi kapatılarak hizmetler Ortaca Belediyesi bünyesine taşınmıştı. Dalyan Belediyesi bölgesindeki hizmetlerin daha sağlıklı yürütülebilmesi için arşivinde Ortaca’ya taşınması gereğinin hissedilmesi nedeni ile Ortaca Belediyesi hizmet binasına ek bina yapımına başlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ortaca Belediye Başkan Vekili Mehmet Alı Avcı; ’’Büyükşehir yasası gereği olarak Dalyan Belde Belediyesi Ortaca Belediyesi ile birleştirilmiştir. Bu nedenle de personel, evrak ve arşiv yoğunluğu yaşanmaktadır. Vatandaşlarımıza daha iyi ve zamanında hizmet verebilmek amacı ile arşiv ve fen işleri bölümümüzün ikame edileceği ek bina yapımına başladık’’...