19 / 05 / 2024

Muğla su baskını

Muğla su baskını

Muğla'da aşırı yağışlar, hayatı felç etti. Muğla merkezinde Karabağlar Yaylası'nı göle çeviren sular evleri ve ahırları bastı. Derelerin taşmasıyla tarım arazileri sular altında kaldı. Seydikemer'de baskın nedeniyle yollar trafiğe kapandı.

TOKİ Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 546 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas projesinin ihalesi yarın yapılacak. Milas TOKİ projesinde 546 konut yer alacak.

TOKİ Muğla 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor. 304 konutun yer aldığı projede 8 dükkan da bulunuyor.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Muğla'da konut fiyatları ve kiralar fırladı fırsatçılara gün doğdu

Muğla konut fiyatlarının en fazla yükseldiği illerin başında geliyor. Marmaris'te emlak alım satımında ve kiralamasında yaşanan skandallar ise bu konuda çok kişinin başının ağrıyacağını gösteriyor.

Bill Gates Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor!

Dünyanın sayılı milyarderleri arasında yer alan ve Microsoft'un kurucusu olan Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor...

Muğla'daki 1584 kaçak yapının yıkımı tamamlanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının denetimlerinde Muğla'daki imar barışına aykırı yapılar tespit edilip, yıkımı gerçekleştiriliyor. Bodrum, Marmaris, Milas, Ortaca ve Fethiye başta olmak üzere tüm ilçelerde belirlenen 1584 kaçak yapının yıkımı tamamlanıyor.

Aydın ve Muğla'da 6.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 6 milyon 322 bin 867 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap 2020 kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap 2020 projesinde yer alan 100 adet konutun kura çekilişleri bugün gerçekleştirilecek...

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

ÖİB'den Muğla Bodrum'daki taşınmazın satışına onay!

Muğla'nın Bodrum ilçesi, Konacık Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışına onay verildi...

TOKİ Muğla Seydikemer kuraları bugün çekiliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Seydikemer 100 bin konut projesinde yer alan konutların sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Muğla Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası hakkında suç duyurusu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına aldığı Bodrum Bitez'deki villasında kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. Muğla Şehircilik Müdürlüğü, olaya ilişkin suç duyurusu yapmaya hazırlanıyor...

Muğla su baskını Haberi

Muğla su baskını


Muğla'da aşırı yağışlar, hayatı felç etti. Muğla merkezinde Karabağlar Yaylası'nı göle çeviren sular evleri ve ahırları bastı. Derelerin taşmasıyla tarım arazileri sular altında kaldı. Seydikemer'de baskın nedeniyle yollar trafiğe kapandı. Muğla Valisi Amir Çiçek ve Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken ile yetkililer, sel felaketi yaşanan bölgede inceleme yaptı. Esen-1 Barajı'nın taşması sonucu Eşen Çayı kenarındaki 15 ev boşaltıldı. Fethiye'nin Kayadibi köyündeki Saklıkent kanyonunda Karaçay taşınca çevredeki tesisler sular altında kaldı. Karaçay'ın taşması ekili alanlara da zarar verdi. 


"Devlet yanınızda" 

Muğla Valisi Amir Çiçek, şiddetli yağışlar nedeniyle tarım arazileri ve seralarda zarar meydana gelen Seydikemer ilçesine bağlı Çukurincir Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Vali Çiçek, evi sular altında kalan Ali Dağ'a "Evinizi keşke dere yatağına yapmasaydınız. Geçmiş olsun, devlet yanınızda" dedi. 



Yeni...