27 / 04 / 2024

Muğla Ula kentsel tasarım ne zaman tamalanacak

Muğla Ula kentsel tasarım ne zaman tamalanacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan Ula İlçesi Akyaka Mahallesi, Atatürk Caddesinin kentsel tasarım, yol yapım, kaldırım ve çevre düzenlemesi ile ilgili tespit çalışmalarını tamamladı.

Muğla'da imarlı 8 arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Muğla Belediyesi'nden büyük fırsat! O ilçede 14 arsa ve arazi satacak!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da 14 adet arsa ve arazi satacak. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Muğla'da 13 arsa ile 1 arazi satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Muğla ili Ula Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Ula ilçesinde yer alan 13 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Muğla'da konut imarlı 7 arsa satılacak! Arsa alacaklar dikkat!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Ula Esentepe ve Elmalı'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da konut alanı imarlı arsalar satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Ula Belediyesi 10 adet arsa satıyor!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 574 bin 541 liradan başlıyor.

Muğla Ula Belediyesi 5 arsa satıyor! 996 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Muğla Ula Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Ula ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 996 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Muğla Akyaka imar planları için karar verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılan  Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi İmar Planı Revizyonuna karşı Akyakalılar tarafından Muğla 3. İdare Mahkemesine açılan yürütmeyi durdurma talepli iptal davası sonuçlandı.

Muğla Akyaka İmar Planı Revizyonu için yürütmeler durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Muğla’nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi İmar Planı Revizyonlarına karşı açılan dava sonunca yürütmeyi durdurma kararı alındı. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Muğla Ula'daki 13 milyonluk tünel ne olacak?

Muğla, Ula’daki Akyaka Mahalle Kavşağı Proje inşaatına ilişkin Gökova Ekolojik Yaşam Derneği’nin açtığı davayı görüşen İstinaf Mahkemesi projenin tekrardan incelenmesine karar verdi. Fakat mahkemenin kararı sonrası kavşak ve tünellerin akıbetinin ne olacağı merak konusu oldu.

Muğla Menteşe'deki kentsel dönüşüm yıkımı kabusa dönüştü!

Muğla'nın Menteşe İlçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bir binanın yıkımı gerçekleştirildi. Önlem alınmadan yapılan yıkımla apartmandan düşen beton ve kiremit parçaları üniversite öğrencisinin kaldığı tek katlı müstakil evin üzerine isabet etti.

Muğla Ula kentsel tasarım ne zaman tamalanacak Haberi

Muğla Ula kentsel tasarım ne zaman tamalanacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nın koordinasyonluğunda Ula İlçesi Akyaka Mahallesinde yapılacak kentsel tasarım, yol yapım ve çevre düzenlemesi ile ilgili görevli personeller ve tasarım uzmanları tarafından tespit çalışmaları tamamlandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 nolu Hizmet Binasında yapılan çalışmalar ile ilgili gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Müfit Bayram, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ayşe Ünal, Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç ve görevli personeller katıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; " Muğla'mıza yakışır modern ve örnek çalışmalar ve projeler üretiyoruz. Ula İlçemiz Akyaka Mahallesinde yapılan tespit çalışmalarının ardından uygulama işlemi en kısa sürede başlayacak ve yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız....