29 / 04 / 2024

Muğla Ula yangın

Muğla Ula yangın

Muğla'da orman yangını çıktı. Ula ilçesinde çıkan yangına 3 helikopter ile havadan, 9 arazöz ve 60 orman işçisiyle karadan müdahale ediliyor. Ekipler, yangını kontrol almak için mücadele veriyor..

Muğla Ula'da orman yangını çıktı!

Ula ilçesindeki yangını söndürmek için ekipler müdahale ediyor. İlçeye bağlı Elmalı Mahallesi Dereiçi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

TOKİ Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 546 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas projesinin ihalesi yarın yapılacak. Milas TOKİ projesinde 546 konut yer alacak.

TOKİ Muğla 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor. 304 konutun yer aldığı projede 8 dükkan da bulunuyor.

Muğla'da imarlı 8 arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Muğla Belediyesi'nden büyük fırsat! O ilçede 14 arsa ve arazi satacak!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da 14 adet arsa ve arazi satacak. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Muğla'da konut fiyatları ve kiralar fırladı fırsatçılara gün doğdu

Muğla konut fiyatlarının en fazla yükseldiği illerin başında geliyor. Marmaris'te emlak alım satımında ve kiralamasında yaşanan skandallar ise bu konuda çok kişinin başının ağrıyacağını gösteriyor.

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da konut alanı imarlı arsalar satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Ula Belediyesi 10 adet arsa satıyor!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 574 bin 541 liradan başlıyor.

Muğla Ula Belediyesi 5 arsa satıyor! 996 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Muğla Ula Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Ula ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 996 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Antalya ve Muğla'daki yangınlarda zarar gören evler 2-3 ayda teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Bill Gates Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor!

Dünyanın sayılı milyarderleri arasında yer alan ve Microsoft'un kurucusu olan Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor...

Muğla'da 156 bina acil yıkılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muğla'da yangınlar nedeniyle 11 bin 844 haneden 36 bin 365 vatandaşın tahliye edildiğine vurgu yaparak "Toplam 156 bina acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı konumdadır. 77 konut da aynı kapsamdadır" diye konuştu.

ÖİB Muğla'daki gayrimenkulün imar planını onayladı!

Muğla ili Bodrum ilçesi Gökçebel Mahallesi'nde yer alan 603 ada, 3 numaralı parsele ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

ÖİB Muğla'daki gayrimenkulün imar planını onayladı!

Muğla ili Bodrum ilçesi Bitez mahallesinde yer alan 349 ada, 2 parsele ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

Muğla Ula yangın Haberi

Muğla Ula yangın

Muğla'nın Ula ilçesinde orman yangını çıktı.


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Çiçekli Mahallesi Vali Konağı mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İlk etapta mahalle sakinlerinin müdahale etmeye çalıştığı yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüdü.


Yangına bölgeye sevk edilen 3 helikopter ile havadan, 9 arazöz ve 60 orman yangını söndürme işçisiyle de karadan müdahale ediliyor.


Ekipler, yangını kontrol almak için mücadele...