16 / 05 / 2024

Muğla yangınlarında ne kadar alan yandı

Muğla yangınlarında ne kadar alan yandı

Muğla'da geçen yıl ve bu yıl yanan ormanlık alanlarda kesim ve dikim çalışmalarının sürdüğü, yanan alanların tekrar ağaçlandırılacağı bildirildi. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, yanan alanları gazetecilere helikopterle havadan gösterdi.

Son dakika Muğla - Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

Son dakika AFAD tarafından Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Son dakika! Muğla Bodrum açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Muğla Bodrum açıklarında bugün saat 12.38 sıralarında bir deprem gerçekleşti. İşte son depremler...

Muğla Bodrum açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem! Son dakika deprem oldu!

AFAD, Muğla Bodrum açıklarında saat 10.49 sıralarında 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte son dakika deprem listesi...

SON DAKİKA! Muğla açıklarında 5 şiddetinde deprem!

Son dakika haberi... Muğla açıklarında 5 şiddetinde deprem meydana geldi.

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Antalya ve Muğla'daki yangınlarda zarar gören evler 2-3 ayda teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Orman yangınlarında konut sigortası koruması var mı?

Son zamanlarda Türkiye genelinde çok sayıda kentte çıkan orman yangınları birçok evi kullanılmaz hale getirdi. Peki orman yangınlarında konut sigortası koruma sağlar mı? DASK orman yangınları için geçerli olur mu işte detaylar...

Muğla'da 156 bina acil yıkılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muğla'da yangınlar nedeniyle 11 bin 844 haneden 36 bin 365 vatandaşın tahliye edildiğine vurgu yaparak "Toplam 156 bina acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı konumdadır. 77 konut da aynı kapsamdadır" diye konuştu.

Orman yangınlarından zarar gören evler sigorta kapsamında mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında orman yangınlarının sigorta kapsamında olup olmadığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Muğla açıklarındaki 5.1'lik deprem ne anlama geliyor?

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında salı gecesi meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem ne anlama geliyor?

2020'de kiralık konut fiyat artışında Muğla lider!

Hürriyet Emlak 2020 Endeksi'ne göre, kiralık konutlarda fiyat artışı yüzde 68,42 ile en çok Muğla’da kaydedildi. Muğla’yı yüzde 37,50 ile Denizli, yüzde 35,71 ile İzmir ve yüzde 28,57 ile Hatay izledi. Endeks'e göre, pandemi büyükşehirlerden göç edilmesine neden oldu.

Muğla yangınlarında ne kadar alan yandı Haberi

Muğla yangınlarında ne kadar alan yandı


Muğla'da geçen yıl ve bu yıl yanan ormanlık alanlarda kesim ve dikim çalışmalarının sürdüğü, yanan alanların tekrar ağaçlandırılacağı bildirildi. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, yanan alanları gazetecilere helikopterle havadan gösterdi. Helikopterle Marmaris, Milas ve Ören yangınlarında, yanan ormanlık alanlar havadan görüntülendi. Gazetecilerle birlikte helikoptere binen Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Vedat Dikici, Marmaris'te 44, Milas'ta 543 hektarlık alanın yandığını söyledi. Marmaris'teki yangının yerleşim birimlerine, Milas'takinin de termik santrala yakın olduğunu hatırlatan Dikici, zor arazi şartlarına rağmen yangınların söndürüldüğünü ifade etti. Dikici, geçtiğimiz yıl 395 orman yangını çıktığını ve 971 hektarlık alanın yandığını, bu yıl ise çıkan 313 yangında 713 hektar yandığını kaydetti. Yangınların yüzde 56'sının ihmal ve dikkatsizlikten çıktığı bildirildi.



Yeni...