15 / 05 / 2024

Muğla\'da teleferik

Muğla\'da teleferik

Türkiye'nin önemli turizm bölgelerinden Muğla, turizm hareketliliğini 12 aya yaymak için harekete geçti

AFAD duyurdu: Muğla'da 4.3 şiddetinde deprem oldu!

Ülke genelinde deprem haberleri gelmeye devam ediyor.  Muğla'nın Marmaris ilçesinde saat 07.56'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı e-ihale usulü ile satıyor. İşte o satışla ilgili merak edilenler...

Son dakika! Muğla'da deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan verilere göre, Muğla Datça'da deprem meydana geldi. İşte son depremler listesi...

Son Dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Muğla'da deprem oldu

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre Muğla'da gece 03:29'da deprem oldu. İşte detaylar...

Muğla'da imarlı 8 arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Muğla'da konut imarlı 7 arsa satılacak! Arsa alacaklar dikkat!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Ula Esentepe ve Elmalı'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da konut alanı imarlı arsalar satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Ula Belediyesi 10 adet arsa satıyor!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 574 bin 541 liradan başlıyor.

Muğla'da tapu şoku: Orman müdürlüğü tapuları tanımıyor!

Türkiye’nin bazı kentlerinde olduğu gibi Muğla’da da vatandaşların atadan kalma tapulu arazi ve evlerine Orman Müdürlükleri tarafından orman alanı içinde kalması sebebiyle “Rıza-en terk edin” şeklindeki yollanan mektuplar vatandaşı şoka uğrattı.

Muğla’da konut fiyatları yüzde 52, kira bedelleri yüzde 63 arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa tarafından yayınlanan resmi verilere göre, Muğla’da konut fiyatları yüzde 52, kira bedelleri yüzde 63 arttı...

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Muğla\'da teleferik Haberi

Muğla\'da teleferik

Muğla iş çevreleri  'Karia'da Yaşam' adı verilen 710 kilometrelik yürüyüş yolu projesinin bu sürece büyük katkısı olacağını düşünüyor. Yörük şenlikleri ile 195 ören yerinin daha etkin tanıtılması, kente fuar alanı kurulması ve sağlık turizminin genişletilmesi konusunda da çalışma yürütmeyi planlayan iş çevreleri, İzmir'in talip olduğu EXPO 2020 organizasyonunun da Muğla için bir kazanca dönüşeceğini ifade etti. Muğla'da iş olanaklarının değil geçici işçi göçünün arttığını kaydeden iş çevreleri, bölge insanına daha fazla istihdam yaratacak farklı turizm yatırımlarına ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MUTSO), Dünya Gazetesi ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlediği "Turizm Zirvesi" toplantısı MUTSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ'ın moderatörlüğünü yaptığı, konuşmacıları arasında Dünya gazetesi yazarı Dr. Rüştü Bozkurt'un...