02 / 05 / 2024

Muğlada yangın mı çıktı

Muğlada yangın mı çıktı

Marmaris ve Gökova'daki yangının ardından Seydikemer'de de yangın çıktı. Marmaris'teki yangın nedeniyle 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltıldı. Dumandan etkilenen 18 kişi ayakta tedavi edildi.

Muğla'daki orman yangını kontrol altına alındı!

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde dün başlayan ve gece boyunca devam eden yangın kontrol altına alındı kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 600 hektar alan zarar gördü

Muğla'da yangın meydana geldi!

Muğla'da yangın meydana geldi. Seydikemer ilçesinde çıkan yangında, 15 dönüm tarım arazisi ile 1 dönümlük ormanlık alan zarar gördü. Seydikemer ilçesinde ormanlık alanda başlayıp tarım arazisine sıçrayan yangın söndürüldü.

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kentsel Dönüşüm Finansman Paketi çerçevesinde, devlet destekli kredilerin ayrıntıları peş peşe açıklandı. Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kentsel dönüşüm kredisinin taksitleri belli oldu mu? Kentsel dönüşüm kredisi taksitleri ne kadar olacak?

Kentsel dönüşüm kredilerine ilişkin yeni kararlar açıklandıktan sonra milyonlarca kişi kentsel dönüşüm kedisinin taksitlerini merak ediyor. Peki Kentsel dönüşüm kredisinin taksitleri belli oldu mu? Kentsel dönüşüm kredisi taksitleri ne kadar olacak?

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Dolarda yangın yeri! Dolar resmen uçuşa geçti! Dolar alalım mı, bozduralım mı? İşte son dakika dolar/TL 23 Ağustos 2022

Fed'in beklenenden daha şahin kararlar alacağına yönelik beklentiler ve Avrupa'da artan enerji krizi korkusu Euro/dolar'ın gerilemesine yol açarken dolar resmen uçuşa geçti. Dolar bugün yangın yeri gibi. Peki dolar alalım mı, bozduralım mı? İşte son dakika dolar kuru 23 Ağustos 2022...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 zammı oldu mu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı alan kimseler bu yıl rakamlara zam yapılıp yapılmadığını merak ediyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 zammı oldu mu?

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Konya'daki feci yangında kahreden kentsel dönüşüm ihmali!

Konya'da Suriyeli ailenin yaşadığı bir evde yangın çıkmıştı. Konya'da 3 kız kardeşin hayatını kaybettiği feci yangının çıktığı evin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağı öğrenildi. 

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Knot Yangın Danışmanlığı Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Knot Yangın Danışmanlığı Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Gök tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Muğlada yangın mı çıktı Haberi

Muğlada yangın mı çıktı

Marmaris ilçesi Beldibi Mahallesi'nde akşam saatlerinde başlayan orman yangını gece saatlerinde de devam etti. 700'ı hektarı aşan bir alana yayılan yangına havanın kararmasının ardından müdahale edilemedi.

Muğla’nın Marmaris ilçesi Beldibi Mahallesi’nde akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Büyük çoğunluğu çam ağaçlarından oluşan ormanda çıkan yangın rüzgarın hızıyla giderek büyüdü. Marmaris’teki ekipler büyüyen yangın karşısında yetersiz kalınca Aydın ve Denizli’den de ekip takviyesi yapıldı.

Gece saatlerinde hava müdahalesi kesilince yerden ekipler alevlerin önüne kesebilmek için çalışıyor. Sürekli olarak arazöz ve itfaiye ekipleri yangına su taşırken, yangın alanına dazer ve iş makineleri sevk edildi. Beldibi Mahallesi Çamlık Sitesi'ne alevlerin 50 metre yaklaşması üzerine AFAD ekipleri site sakinlerinden evlerden uzaklaşmalarını istedi. Site sakinleri ile AFAD ekipleri arasında zaman zaman tartışmalar yaşanırken,...