18 / 05 / 2024

Muğladaki Marinalarda doluluk yüzde 100lere ulaştı

Muğladaki Marinalarda doluluk yüzde 100lere ulaştı

Üst gelir grubuna hitap eden yat turizminde en fazla tercih edilen rotalara sahip olan Türkiye, marina sayısının yetersiz olması nedeniyle pazardan istediği payı alamıyor.

Muğla'da barajlardaki doluluk oranı düştü!

Muğla'da yağış miktarının bir önceki yıla oranla yüzde 30 düştüğü, bir yıl önce yüzde 53 olan baraj doluluk oranının ise yüzde 41'lere gerilediği açıklandı.

Muğla'daki marinalar sezon boyunca dolu!

Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi gözde turizm merkezlerine sahip Muğla'daki marinalar, sezon boyunca yüksek doluluk oranlarıyla hizmet veriyor.

Muğla'daki marinalarda doluluk yüzde 100'lere ulaştı!

Üst gelir grubuna hitap eden yat turizminde en fazla tercih edilen rotalara sahip olan Türkiye, marina sayısının yetersiz olması nedeniyle pazardan istediği payı alamıyor.

Marmaris'te doluluk oranının yüzde 80'e çıkması hedefleniyor!

Muğla'nın Marmaris İlçe Belediyesi yeni yıla sayılı günler kala kentin meydan ve de caddelerini rengarenk ışıklarla donattı. Bölgede doluluk oranının yüzde 80'e çıkmasının beklendiği açıklandı.

Muğla'ya 6 ayda 1 milyon 100 bin turist giriş yaptı!

Türkiye'nin en uzun kıyı şeridine sahip Muğla'da, 250 bin yatak kapasitesi bulunan tesislerde Ramazan Bayramı için doluluk oranı yüzde 100'lere ulaştı. Turist sayısında yüzde 4 artış gerçekleşti.

İstanbul'daki barajların doluluk oranı yüzde 22!

İstanbul'un suyu bitiyor mu? Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile belediyelerin su ve kanalizasyon idarelerinden alınan bilgilere göre, İstanbul'daki barajların doluluk oranı gün geçtikçe azalıyor...

Baraj doluluk oranı İstanbul 2014!

İstanbul'da mevcut toplam 10 adet baraj bulunuyor. Peki İstanbul barajları nerede? İstanbul 'da barajlar doldu mu? Barajların durumu nedir? İşte baraj doluluk oranı İstanbul 2014..

Türkiye'deki 42 belgeli marinanın doluluk oranı yüzde 90’ı geçti!

Son dönemde Türk yatçıları marinalarda ön plana çıkmaya başladı. 8 bin kilometreden fazla kıyı şeridine sahip Türkiye’de 42 belgeli marina bulunurken, doluluk oranları da yüzde 90’ları aşmış durumd

Marinalarda doluluk yüzde 90'a ulaştı!

Üst gelir grubuna hitab eden yat turizminde en fazla tercih edilen rotalara sahip olan Türkiye, marina sayısının yetersiz olması nedeniyle pazardan ancak yüzde 3,5 pay alabiliyor...

ÖİB'den Ankara, Muğla, Aydın ve Mersin'de satılık arsa!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara, Muğla, Aydın ve Mersin'de bulunan 6 adet arsayı satış yöntemi ile özelleştirilecek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Muğla'da koruma alanları toplantısı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Muğla'da koruma alanlarındaki uygulamalarda yaşanan problemler ve çözüm önerileri konulu bir toplantı yapacak

Ziya Ercan: Muğla’da sadece İngilizlerin 3 milyon 603 bin metrekare evi var!

Muğla’da 20 bin 657 yabancının 5,9 milyon metrekare taşınmazı bulunuyor. İngilizler Fethiye’yi, Almanlar Akyaka’yı tercih ediyor.

Muğla Yatağan'da Başer Gıda fabrikası 13.6 milyon TL'den icradan satılık!

T.C. Yatağan İcra Müdürlüğü, Muğla ili Yatağan ilçesi Bozarmut köyü Köklük mevkiinde bulunan Başer Gıda San. Tic. A.Ş.'ye ait fabrikayı, 13 milyon 663 bin 33,47 TL'den satışa çıkardı

Muğladaki Marinalarda doluluk yüzde 100lere ulaştı Haberi

Muğladaki Marinalarda doluluk yüzde 100lere ulaştı

Üst gelir grubuna hitap eden yat turizminde en fazla tercih edilen rotalara sahip olan Türkiye, marina sayısının yetersiz olması nedeniyle pazardan istediği payı alamıyor. Yatçılar açısından gözde rotalar arasında yer alan kıyılara sahip olan Türkiye, doğal güzelliklerinin yanında diğer ülkelere göre daha yeni mariııalara sahip olması, cazip fiyatlar sunması ve marinalara yakın noktalarda uluslararası uçuş bağlantısı bulunan havalimanlarının yer alması nedeniyle tercih ediliyor. En uzun kıyı şeridine sahip il olan Muğla, Türkiye'deki yat bağlama kapasitesinin yansına yakınını bünyesinde barındırıyor. Muğla'nın gözde turizm merkezleri Bodrum, Marmaris ve Fethiye'deki marinalar sezon boyunca yüksek doluluk oranlarıyla hizmet veriyor. Çoğu, yabancılara ait yatlara ev sahipliği yapan marinalar sayesinde her yıl iilke ekonomisine katkı sağlanıyor. 


Bölgede Ulaştırma. Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının ihalesini yaptığı ve inşası...