06 / 05 / 2024

muğlanın sanayicisi

muğlanın sanayicisi

Başbakan Erdoğan, çeşitli açılışlar için bulunduğu Muğla'da; büyükşehire dönüşüm ile birlikte Muğla'nın alacağı ödeneğin ciddi oranda artacağını ve Muğla'yı sadece turizmin merkezi değil, uluslararası bir kongre merkezine de dönüştüreceklerini kaydetti...

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Dün akşam 4 büyüklüğünde sallandı: Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu?

Akdeniz'de dün akşam saat 20:33'te Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Peki Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu? İşte ayrıntılar...

Muğla'da imar düzenlemeleri için 189 çevre davası açıldı!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Muğla'nın doğal koylarında sit dereceleri değiştirilerek yapılan imar düzenlemelerine karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından dört sene içerisinde 189 çevre davası açıldı.

Muğla Menteşe'de imara aykırı alanlarda yıkım başladı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde imara aykırı inşa edilen konutlar için yıkım kararı alındı. Mahalledeki yıkımlarla ilgili Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yıkım işlemlerinin bakanlık kontrolünde yapıldığı belirtildi. 

Yarısı bizden kampanyası başvuru sonuçları belli oldu mu? Milyonların beklediği haberde son dakika gelişmesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yarısı Bizden Kampanyası, başvuru sonuçları merak ediliyor. Peki sonuçlar açıklandı mı? Milyonların beklediği haberde son dakika gelişmesi...

1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!

Dolar/TL kurunda son  gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda rekor denemeleri yağan dolar kuru 21 TL seviyesine geldi. Ekranlarda 21 TL olarak gördüğümüz doların aslında ne kadar olduğu ortaya çıktı. 1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!

Son dakika deprem! Bugün deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi son depremlerin listesi!

Deprem oldu mu? Bugün nerede deprem oldu? bu soruların yanıtı araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte 9 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın ölçtüğü son dakika deprem listesine dair detaylar!

10 Kasım’da kargolar çalışıyor mu? Yarın kargolar açık mı?

10 Kasım’da kargoların çalışma durumu vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki 10 Kasım’da kargolar çalışıyor mu? Yarın kargolar açık mı? İşte detaylar!

Kritik veri açıklandı! İşte Türkiye'nin en çok ürün sattığı ülkeler...

Türkiye’nin ekim ayı ihracat ve ithalat rakamları belli oldu. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ihracatın geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3 artarak 21.3 milyar dolara yükseldiğini açıkladı. Ekim ayında en fazla ihracat yapılan ülkeler arasında Almanya ilk sırada...

Cengiz İnşaat Bodrum Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

Muğlanın incisi Bodrum’da Cengiz İnşaat Bodrum Projesi için hazırlıklar tamamlanıyor. Projenin detayları ise belli oldu. İşte Cengiz İnşaat Bodrum Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

Prefabrik evler yazın sıcak olur mu?

Prefabrik evlerin ısınma sorunu olur mu, Prefabrik evler yazın sıcak olur mu? sorularının yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

Gayrimenkul fiyatları düşüyor mu? Bakanlığın çalışması tam gaz devam ediyor

Konutta fırsatçılık yaparak suni fiyat artışlarıyla piyasayı manipüle edenlere yönelik başlatılan çalışmaya emlakçılardan tepki geldi. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Özcan, satıcıdan gelen fiyat artışı talebini emlakçının yapmak zorunda olduğunu belirtti.

Altın fiyatları yükseliyor mu? Herkes pür dikkat bu rakama odaklandı

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yukarı yönlü başladı. Altın fiyatlarındaki yükselişin ardından yatırımcılar hemen; altın fiyatları yükseliyor mu? Altın fiyatları ne olur? sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. Peki altın fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar...

muğlanın sanayicisi Haberi

muğlanın sanayicisi


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti hiç kuşkusuz birçok alanda önemli tecrübeler edindi. Ancak belediyecilik konusunda, mahalli yönetim konusunda AK Parti sadece Türkiye'de değil, dünyada istisna sayılacak bir tecrübenin sahibi oldu" dedi.


Erdoğan, AK Parti Muğla Teşkilatı tarafından Marmaris ilçesindeki bir otelde düzenlenen akşam yemeğine katılarak, konuşma yaptı.  


İktidara geldiklerinde Antalya'da kıyıların temizliği için verilen bayrağın parmak sayısını geçmediğini, şimdi ise 130'a ulaştığını belirten Erdoğan, "Yukarıdan şöyle helikopterle baktığınız zaman Akdeniz'e, Karadeniz'e, bir harita görürdünüz ki orası simsiyah. Çünkü atık sular oraya akıtılıyordu. Ama şimdi artık o dönem geride kaldı" ifadesini kullandı. 


Erdoğan, 16 büyükşehirden 30 büyükşehire geçilmesiyle Türkiye nüfusunun yüzde 75'inin büyükşehir statüsü içerisindeki illerde yaşayacağını belirtti. 


Muğla'nın da bu değişiklik neticesinde artık daha kaliteli hizmet alacağını, şehircilik sorunlarını çok daha...