02 / 05 / 2024

Muğlaya yurt yapılıyor

Muğlaya yurt yapılıyor

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla'nın en önemli sorunlarından birinin de kira fiyatları olduğunu belirterek yeni yapılacak iki yurdun ev fiyatlarını normale indireceğini söyledi.

Vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Öğrencilerin heyecanla beklediği vergisiz bilgisayar, telefon ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Vergisiz vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Memur maaşlarına ek zam yapılıyor mu? Memur ve memur emeklisi maaşları yükselecek mi? Hemen bakın! 

'Memura ek zam yapılacak mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki memur maaşlarına ek zam yapılıyor mu? Memur ve memur emeklisi maaşları yükselecek mi?

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

Muğla'da kaçak yapılaşmayla mücadelede drone ile denetim yapılıyor!

Muğla Bodrum'da başlatılan "Kaçak yapılaşma ile mücadele seferberliği" çalışmaları kapsamında drone ile denetimler yapılıyor.

İmar barışında taksitlendirme yapılıyor mu?

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi bedeli 31 Aralık tarihine kadar ödenebiliyor. Peki, imar barışında taksitlendirme yapılıyor mu?

Muğla'da 630 imar barışına uymayan yeni kaçak yapı yapılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Muğla'da 630 imar barışına uymayan yeni kaçak yapı yapılıyor. Burada hem Büyükşehir Belediye Başkanımız hem de ilçe belediye başkanlarımızla konuştuk ve onlara bu kaçak yapıların yıkılması talimatını verdik" dedi...

Beykoz Ormanı'na okul mu yapılıyor?

İmara açılan Beykoz Ormanı'na Kalyon Gayrimenkul yatırım iştiraki RSY İnşaat tarafından Nun Vakfı için lise ve ortaokul yapılıyor. İnşaat alanının kuzeyinde özel orman alanı ve güneyinde özel orman alanıyla tarım alanları bulunuyor.

Kepez'de imarlı bölgelerin revize planlamaları yapılıyor!

Antalya’da 2B sorunun çözülmesinin ardından imarlı bölgelerde revize planlamalar yapılıyor. Vatandaşların yıllardır beklediği imar özlemine yeni yapılan planlarla son veriliyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-izmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor. Köprünün 2016 yılının Mart ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Bitlis Güzelsu'ya öğretmenler için lojman yapılıyor!

Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor. Güzelsu köyünde zamanla ihtiyaç doğmasından dolayı lojman yapımına başlanıldığı belirtildi.

Karacabey'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Karacabey'de yollar ilçenin çeşitli yerlerinde sürdürülen asfaltlama ve parke taş çalışmaları yapılıyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan "Önceliğimiz kangren olmuş bölgeler" dedi.

Bursa Karacabey'de sosyal tesis yapılıyor!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde son yıllarda turizm bölgesi olma yolunda hızla yol kat eden Eskikaraağaç Mahallesi'ne Karacabey Belediyesi tarafından sosyal tesisler ve göl çevre yolu yapılıyor.

Muğlaya yurt yapılıyor Haberi

Muğlaya yurt yapılıyor

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Menteşe Öğretmenevi'nde gazetecilerle bir araya geldi. Seçimlerin hemen ardından Muğla'nın bütün ilçelerini gezdiğini ve vatandaşlarla biraraya geldiğini belirten Öztürk, "Vatandaşlarla birlikte sorunları çözmek istiyoruz. Parti ayrımı yapmadan herkese eşit davranıyoruz" dedi. Muğla'nın projelerinin hayata geçmesi için her zaman işbirliğine hazır olduklarını kaydeden Öztürk, "Yerel yönetimlerle genel yönetimin birlikte hareket etmesi Muğla'nın yararına. Kavga etmeden, yapıcı muhalefetten yanayız" diye konuştu. 


"Kira fiyatları normale dönecek" 

Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla'nın en önemli sorunlarından birinin de kira fiyatları olduğunu belirterek, "Muğla'da 35 binden fazla üniversite öğrencisi var. 5 bini yurtlarda, Geri kalan 30 bini evlerde, apartlarda. Bu da kira fiyatlarının yükselmesine sebep oluyor. Yeni yurt yapılması için girişimlerde bulunduk. Çevre ve Orman Bakanlığı yer tahsisini onayladı. Bir kız, bir...