02 / 05 / 2024

Muhammed Çakmak kim

Muhammed Çakmak kim

Muhammed Çakmak, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Bağcılar Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki Muhammed Çakmak kimdir? Muhammed Çakmak, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

Hz. Muhammed'in kabri taşınacak iddiasına yalanlama!

Hz.Muhammed(sav)' in kabrinin şimdiki yerinden alınarak Baki Mezarlığı'na taşınacağı iddia edilmiş, bu iddia başta Suudi Arabistan olmak üzere birçok Müslüman ülkede geniş yankı bulmuştu...

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

Esenler Fevzi Çakmak Mahallesi 74 ada 12 parsel imar planı askıda!

Esenler İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 74 ada, 12 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.07.2014 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Muhammed Çakmak kim Haberi

Muhammed Çakmak kim

Muhammed Çakmak kimdir?

Muhammed Çakmak, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Bağcılar Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki Muhammed Çakmak kimdir?


Muhammed Çakmak biyografi..

Muhammed Çakmak, 14 Temmuz 1969 Elazığ doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Elazığ’da tamamlayan Muhammed Çakmak, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Bağcılar Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.


1992 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri Din Sosyolojisinde yüksek lisansını tamamladı. 


2004 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri Din Sosyolojisi anabilim dalında doktorasını tamamladı. 


CHP Parti Meclisi üyesi ve CHP grup danışmanı olarak görev yapmaktadır. İngilizce ve Arapça...