06 / 05 / 2024

Muhammed Cihad Dilaver

Muhammed Cihad Dilaver

DLA Yapı İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Muhammed Cihad Dilaver tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Eylül'de Ataşehir, Varyap Meridian'da kuruldu.

Mahmud Muhammed Topbaş hangi alanlarda çalıştı? Hangi şirketleri yönetim kurullarında yer aldı?

Mahmud Muhammed Topbaş kimdir? İş hayatına ne zaman adım attı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mahmud Muhammed Topbaş’ın biyografisi...

Dilaver Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilaver Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayten Aksoy tarafından kuruldu.

Cihad Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Cihad Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Açar ve Cihan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Muhammed Nuri Ensari Kimdir?

Muhammed Nuri Ensari kimdir? Muhammed Nuri Ensari’nin mesleği nedir? Muhammed Nuri Ensari hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo'nun şüpheli ölümü dikkat çekti! İki ülkeye işaret etmişti

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala hayatını şüpheli bir şekilde kaybetti. Barkindo'nun bildirilen bir sağlık sorunu bulunmazken ölüm nedenine ilişkin de bir açıklama yapılmadı.

Muhammed el Fayed'in çocukları arasında miras kavgası!

İngiltere'nin önemli iş insanlarından Milyarder Muhammed el Fayed’in iki çocuğu, miras kavgasına girdi. Ömer el Fayed mahkemelik olduğu ablası Camilla'nın kendisine saldırdığını iddia etti. 

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail’in bedevilere ait yapıları yıkmasını kınadı!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail güçlerinin işgal altında olan Batı Şeria’da Filistinli bedevilerin yapılarını yıkmasını kınadı.

Muhammed Iştiyye'den Batı Şeria konut inşası açıklaması!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail’in Batı Şeria’da Yahudi yerleşimciler için 780 yeni konut inşa projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Muhammed el-Halbusi: Irak'ta gecekonduların yıkım süreci durdurulacak!

Irak Meclis Başkanı Muhammed el-Halbusi, yaptığı açıklamada, devlet, gelecekteki nüfus yoğunluğuna göre inşa edilecek en az 100 bin konut projesine gerekli fonu sağlayıncaya kadar gecekonduların yıkılması sürecinin durdurulacağını söyledi.

İsviçre Konfederasyonu Ümit Dilaver Ölmez’in mirasçılarını arıyor!

İsviçre’de 25 Şubat 2019 tarihinde hayatını kaybeden Ümit Dilaver Ölmez’in mirasçısı ortaya çıkmayınca İsviçre Konfederasyonu arama çalışmaları yapma girişimde bulundu...

Hamas ve İslami Cihad'dan İsrail'e yıkım tepkisi!

Hamas ve İslami Cihad hareketleri, İsrail güçlerinin işgal altında bulunan Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait olan bazı evleri yıkmasını kınadı.

CTK Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CTK Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Cihad Altundağ ve Qutaibah M. Gh. A. Alyousef ve Tarık Karaca ortaklığında kuruldu. 

Muhammed Cihad Dilaver Haberi

Muhammed Cihad Dilaver

DLA Yapı İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Muhammed Cihad Dilaver tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu. 


DLA Yapı İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; A- 1.Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, 2.Mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, 3.Projeler yapmak yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, 4.Yurdun turistik bölgelerinde turizme elverişli tesisler kurmak, otel,  plaj, eğlence yerleri ve mümasili yerler inşa etmek ve bu yerleri satmak veya işletmek veya bu şekilde tesis olunmuş yerleri satın almak, onarmak, işletmeye  açmak ve yeniden satmak, kiralamak veya işlettirmek, 5.Turistik olan bölgelerde turistik eşya satmak, bu kabil eşyanın satımına elverişli mağazalar kurma işletmek, bu maksatla kurulmuş mağazaları satın almak, onarmak, işletmeye açmak veya satmak, 6.Turistik eşyayı satın almak,...