01 / 05 / 2024

Muhammed el Emin Camisi onarım çalışmaları

Muhammed el Emin Camisi onarım çalışmaları

Türkiye, Lübnan'da meydana gelen patlamanın hasara yol açtığı başkent Beyrut'un sembolleri niteliğinde olan Muhammed el-Emin Camisi ve Meceriyye Kilisesi'nin onarımını üstlenmek istiyor. 

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

İkinci el otomobile talep çok ama kredi yok!

Her 10 otomobilden 7’sinin kredi ile satın alındığını belirten Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bu yılın ikinci yarısı itibarıyla bu durum değişti. İkinci el otomobile talep çok yüksek, ancak şu anda her 10 kişiden ancak 2’si krediye erişebiliyor” dedi.

Munza Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Munza Dış Ticaret Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed    El Hüseyin  ve Osıd Naem tarafından kuruldu.

Muhammed el Fayed'in çocukları arasında miras kavgası!

İngiltere'nin önemli iş insanlarından Milyarder Muhammed el Fayed’in iki çocuğu, miras kavgasına girdi. Ömer el Fayed mahkemelik olduğu ablası Camilla'nın kendisine saldırdığını iddia etti. 

Hakan Bucak yeni şirket kurdu!

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Sarıyer'de Levent Deveci, Muhammed Zidan, Emin Cem Okcu ve Hakan Bucak ortaklığında kuruldu.

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Levent Deveci, Muhammed Zidan, Emin Cem Okcu ve Hakan Bucak ortaklığında kuruldu.

Türkiye, Beyrut'taki sembol mabetlerin onarımına talip!

Türkiye, Lübnan'da meydana gelen patlamanın hasara yol açtığı başkent Beyrut'un sembolleri niteliğinde olan Muhammed el-Emin Camisi ve Meceriyye Kilisesi'nin onarımını üstlenmek istiyor. 

Libya El-Hadim Hava Üssü'nde yabancı askerler için konut inşa edildi!

Yarbay Muhammed Kununu, Libya'nın doğusunda El-Merc kentinin güneyinde bulunan El-Hadim Hava Üssü'nde BAE işgali olduğunu ve burada yabancı askerler için konut inşa edildiğini dile getirdi... 

Irak'ta 100 binden az olmayan konut inşası için gerekli bütçe sağlandı!

Irak Parlamento Başkanı Muhammed el-Halbusi, "Devlet alternatif bulana dek, gecekonduların kaldırılmasının durdurulduğunu, vilayetlerdeki nüfusa göre dağıtılmak üzere 100 binden az olmayan konut inşası için gerekli bütçenin sağlandığını ilan ediyoruz" dedi.

Muhammed el-Halbusi: Irak'ta gecekonduların yıkım süreci durdurulacak!

Irak Meclis Başkanı Muhammed el-Halbusi, yaptığı açıklamada, devlet, gelecekteki nüfus yoğunluğuna göre inşa edilecek en az 100 bin konut projesine gerekli fonu sağlayıncaya kadar gecekonduların yıkılması sürecinin durdurulacağını söyledi.

Hamas ile Katar İmar Komitesi yardım projelerini görüştü!

Hamas Hareketi Gazze sorumlusu Yahya Sinvar, Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi Başkanı Muhammed el-İmadi ile Gazze'ye yardım projelerini görüştüler. 

Emin Üstün: Elbirliği sistemiyle daha fazla kesime iş üreteceğiz!

Anadolu insanı arasında yaygın olarak tercih edilen altın günü benzeri bir uygulamayı elbirliği adını verdiği sistemle çeyrek asırdır başarı ile sürdüren girişimci iş adamı Emin Üstün, el ele verildiğinde ekonominin verimli hale gelebileceğini söyledi.

Emin Üstün: 15 Temmuz birliğin zaferi olmuştur!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; “Milletimize yapılan hain saldırı neticesinde milletimiz ve dahi tüm dünya görmüştür ki; bir toplum el ele verdiği takdirde üstesinden gelemeyeceği şey yoktur. Unutulmamalıdır ki 15 Temmuz, birliğin zaferi olmuştur.” dedi.

Muhammed el Emin Camisi onarım çalışmaları Haberi

Muhammed el Emin Camisi onarım çalışmaları

Türkiye, Lübnan'da geçen hafta yaşanan büyük patlamanın hasara yol açtığı başkent Beyrut'un sembolleri niteliğinde olan Muhammed el-Emin Camisi ve Meceriyye Kilisesi'nin onarımını üstlenmek istiyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Beyrut'un kalbi konumundaki Şehitler Meydanı'nda yer alan Muhammed el-Emin Camisi'nin ucunda hilal nişaneli minaresi ve hemen yanındaki çan kulesinin ucundaki "haçıyla" Meceriyye Kilisesi'nin aynı kare içinde yer aldığı fotoğraf, Lübnan'daki inanç çeşitliliğini anlatmak amacıyla sıkça kullanılıyor.

Ülkedeki tarihi felaketlerden biri olan Beyrut Limanı'ndaki korkunç patlama, çevresindeki binlerce yapıyı harabeye çevirdiği gibi yaklaşık 2 kilometre mesafede bulunan Müslüman ve Hristiyanların ortak hayat ve hoşgörü sembollerinden bu 2 ibadethanede de hasara neden oldu.

Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Hakan Çakıl, Lübnan'a yardım çalışmaları kapsamında Beyrut'ta bulunan Türk Kızılay ekibiyle beraber Muhammed Emin Camisi ve Meceriyye Kilisesi'ne gerçekleştirdiği ziyaretinde Anadolu...