02 / 05 / 2024

Muhammed Taha Gergerlioğlu

Muhammed Taha Gergerlioğlu

Mevlana Evleri Yapı Anonim Şirketi, Muhammed Taha Gergerlioğlu Yönetim Kurulu Başkan ve Orhan Gezer Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Renuno İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Renuno İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kurşun ve Muhammed Taha Yekeler ortaklığında kuruldu.

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Tosun tarafından kuruldu.

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şehitoğlu, Mahmut Şehitoğlu, Mehmet Şehitoğlu ve Muhammed Furkan Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Eym Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eym Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Ahmedoğlu tarafından kuruldu.

Kuzgun Gayrimenkul Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzgun Gayrimenkul Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Onur İslamoğlu tarafından kuruldu.

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Mehmet Sevgin ve Muhammed Taha Sevgin ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Metehan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metehan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de Sm. Muhammed Taha Uyğun tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Pt Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pt Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Chrıstıan Per Rıchard Westermark, Kamuran Değgin, Muhammed Abdülhamitoğlu tarafından kuruldu.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Butik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Butik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 400 bin TL sermaye bedeli  ile Muhammed Emin Melikoğlu tarafından kuruldu.

Muhammed Taha Gergerlioğlu Haberi

Muhammed Taha Gergerlioğlu

Mevlana Evleri Yapı Anonim Şirketi, Muhammed Taha Gergerlioğlu Yönetim Kurulu Başkan ve Orhan Gezer Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde kuruldu. 


Mevlana Evleri Yapı Anonim Şirketi iş konusu; A- İNŞAAT  -Her türlü inşaat, taahhüt ve yapı işleri, resmi ve özel binalar ve yapılar, toplu sosyal konutlar, her türlü prefabrik yapılar, inşaatların her türlü bakım ve onarım işleri, her türlü teknik montaj, zemin etütleri, bilumum hafriyat işleri yapmak. -Her türlü ihale ve inşaatları alabildiği gibi, aldığı arsalar üzerine bina inşa etmek ve bunları satmak. İnşaat ile ilgili her türlü malzeme, seramik ve seramik mamulleri ile demir, çimento, kum, mıcır, taş tozu, stabilize, kireç, tuğla, hazır beton v.b. ana inşaat ve yardımcı kaba,...