27 / 04 / 2024

muhammet balta kentsel dönüşüm

muhammet balta kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, kentsel dönüşümün, şehirleri modern ve yaşanabilir hale getirmek için temel şart olduğunu belirtti..

Muhammet Balta: Kentsel dönüşüm siyasi proje değil!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Çevre ve Şehircilik'te 2023'e Doğru değerlendirme toplantısında Edirne'deki sektör temsilcileri buluştu. Balta, "İlbank geçmişte belediyelerin patronuydu, şimdi belediyeler İlbank'ın patronu" dedi.

Muhammet Balta: Kentsel dönüşüme rant projesi olarak bakmıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, " Kentsel dönüşüme rant projesi olarak bakmıyoruz. Kentsel dönüşüm bir güvenlik projesidir. Bir sağlık ve enerji projesidir" dedi...

Muhammet Balta: 6.5 milyon konut yıkılıp yeniden yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta: "Türkiye'de afet riski taşıyan alanlarda 6,5 milyon konutun 20 yıl içinde yıkılıp, yeniden inşa edilmesi planlanıyor" dedi.

Trabzon Vakfıkebir'e otel projesi geliyor!

Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, beraberinde AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Muhammet Balta ve AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu olduğu halde projelerini basına tanıttı.

Muhammet Balta: Dönüşümde şeffaf olacağız!

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta: "Kentsel dönüşümle ilgili planları ve maketleri ortaya koyacağız. Vatandaşımız nasıl bir Vakfıkebir oluşacak? Neye sahip olacaklar? Neden vazgeçecekler? Bunları görecek ve bilecekler." dedi.

Muhammet Balta: Vakfıkebir'in çehresi değişecek!

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, DSİ Bölge Müdürü Berber'i makamında ziyaret etti. Balta; " Folderesi'nin ıslah edilmesi için 40 milyon TL'lik bir proje hazırladık.Bu projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Vakfıkebir'in çehresi değişecek" dedi

TOKİ Vakfıkebir'de çalışmalara başladı!

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ilçede TOKİ tarafından ikinci etap 184 konutun daha yapımına başlanılacağı arazideki çalışmalar hakkında yapımcı firma mühendisinden bilgi aldılar.

Trabzon Akyazı Stadı Haziran 2016'da açılacak!

2013 yılında yapımına başlanan ve 2 yıl içerisinde tamamlanacağı sözü verilen Trabzonspor’un Akyazı’daki stadı ile ilgili yeni açılış tarihini AKP Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Haziran 2016 olarak açıkladı.

Aziziye'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi üyeleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu. Başkan Orhan, kentsel dönüşüm çalışmaları, imar planı ve yeni yapılaşmalarla ilgili bilgiler verdi.

İnebolu'da kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı gerçekleşti!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde görevli inşaat mühendisi Muhammet Doğan, Mustafa Şerbetci İlkokulunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi..

İnebolu'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İnebolu ilçemizde kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde görevli inşaat mühendisi Muhammet Doğan, toplantıda yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi.

Kentsel dönüşümden çıkan betonlar yollarda kullanılabilir!

KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Muhammet Vefa Akpınar, özellikle kentsel dönüşümde yıkımlar sırasında ortaya çıkan beton ürünlerinin yol dolgu güçlendirilmesinde kullanabileceğini söyledi.

Çevre Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta istifa etti!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta istifa etti. Balta görevinden 25. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiğini bildirdi...

Trabzon Tursan Otel ihaleye çıkıyor!

TRABZON'UN Vakfıkebir ilçesinde 10 yıldır atıl durumda bulunan TURSAN Otel, belediye tarafından 6 Şubat 2015 tarihinde ihaleye çıkarılıyor. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta açıklama yaptı.

Trabzon kentsel dönüşümünde imzalar atıldı!

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğiu ile TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın karşılıklı imzaladıkları protokol törenine, TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile TOKİ Daire Başkanı Gürol Konyalı da katıldı

Muhammet Balta'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, kentsel dönüşümün, şehirleri modern ve yaşanabilir hale getirmek için temel şart olduğunu belirtti..

muhammet balta kentsel dönüşüm Haberi

muhammet balta kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, kentsel dönüşümün, şehirleri modern ve yaşanabilir hale getirmek için temel şart olduğunu belirterek, “Kentsel dönüşümün halka iyi anlatılması ve halkın razı olacağı pilot bölge seçilip uygulama yapılması gerekiyor” dedi.


Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) yapılan “İnşaat Sektörü İstişare Toplantısı’na katılarak sektörün sorunlarını dinledi. Toplantıya, AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ile İl Başkanı İsmail Taşpınar, MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuh Yükselgüngör, MTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Sağlam, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yılmaz Şahin ile inşaat sektörünün temsilcileri katıldı.


Toplantıda, sektör temsilcilerinin anlattıkları sorun ve sıkıntıları not alan Bakan Yardımcısı Balta, yaptığı konuşmada, Bakanlık olarak hem kentleşme hem de çevre konularında çok yol kat ettiklerini...