12 / 05 / 2024

Muhammet Gulamoğlu

Muhammet Gulamoğlu

Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Gulamoğlu, Aydın Gulamoğlu, Engin Gulamoğlu, Muhammet Gulamoğlu, Mustafa Gulamoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu

Eyuboglu Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eyuboglu Yapı Mimarlık Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Eyuboğlu tarafından kuruldu.

Rıssoto İnşaat İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıssoto İnşaat İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hamitoğlu tarafından kuruldu.

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yıldırım tarafından kuruldu.

Çelebioğlu Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebioğlu Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Emrullah Aşantoğrol ve Muhammet Enes Karabul ortaklığında kuruldu.

Melce Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melce Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Tetikoğlu ve Müslüm Botan ortaklığında kuruldu.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Sor İnşaat Elektrik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sor İnşaat Elektrik Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu'nd 750 bin TL sermaye bedeli ile Barış Muhammet Çırakoğlu tarafından kuruldu.

Advice Danışmanlık Kuyumculuk Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Advice Danışmanlık Kuyumculuk Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Alzemhabi ve Muhammet Davutoğlu ortaklığında kuruldu.

Investment Factory Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Investment Factory Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 5 Aralık'ta Muhammet Mertoğlu tarafından kuruldu.

Yaşaroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşaroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Muhammet İhsan Akdoğan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Can tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Ağaoğlu Central Park İstanbul'a usul kararı verildi!

8. İdare Mahkemesi Başkanı Muhammet Ali Öztürkler Ağaoğlu'nun Bakırköy'de inşaatına başladığı Central Park projesinin durdurulmasıyla ilgili kararın 'usul' yönünden verildiği belirtti.

Köroğlu Grup İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Grup İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Doğuş Köroğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kartal, Cevizli Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Muhammet Gulamoğlu Haberi

Muhammet Gulamoğlu

Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Gulamoğlu, Aydın Gulamoğlu, Engin Gulamoğlu, Muhammet Gulamoğlu, Mustafa Gulamoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu


Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Yenisehra Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi, Tarla Sokak,...