19 / 05 / 2024

Muhammet Hakan Özbek

Muhammet Hakan Özbek

Ar Ge Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Dönmez ve Muhammet Hakan Özbek ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi'nde kuruldu.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Maxima İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxima İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Muhammet Hakan Fidan tarafından kuruldu.

Özbek Şehircilik Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özbek Şehircilik Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Raşit Özbek tarafından kuruldu.

Her Çelik Sanayi Cam Ve Mücevherat Gıda İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Çelik Sanayi Cam Ve Mücevherat Gıda İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi Muhammet Hakan Erdemir tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ar Ge Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ar Ge Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Dönmez ve Muhammet Hakan Özbek ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi'nde kuruldu.

Tıme Studio Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tıme Studio Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Afşin Aykanat, Hakan Özbek, Müge Eker Eryayar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi'nde kuruldu.

Özbek Metal Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbek Metal Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Kıran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta Pendik, Kaynarca Mahallesi'nde kuruldu.

Hakan Tütüncü tapu, kat artışı ve okul müjdesi verdi!

Ak Parti Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Erenköy Mahallesi'nde düzenlenen açık hava toplantısında bölge halkının en önemli beklentisi olan tapu tahsisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

Muhammet Çayır: Beşkonak Köprülü Kanyonu'nun tanıtımı yapılmıyor!

Kanyon Kültür ve Dayanışma Derneği (BEŞKONDER) Başkanı Muhammet Çayır, Antalya'nın tek alternatif turizm alanı olan Beşkonak Köprülü Kanyonu'nda yıllık bir milyon turistin rafting yaptığını, bu rakamın düşük olduğunu bildirdi.

İbrahim Özbek: Kocasinan nefes alacak!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocasinan Belediye Başkan Adayı İbrahim Özbek, Kocasinan için şık ve güzel projeler düşündüklerini ifade ederek, bu projeler ile nefes alan, modern bir Kocasinan ortaya çıkacağını kaydetti...

Muhammet Çakmak kimdir?

Muhammet Çakmak, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Bağcılar Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Bağcılar Belediye Başkan adayı Muhammed Çakmak kimdir? İşte Muhammet Çakmak'ın biyografisi...

Hakan Çatalkaya: Müteahhidin dairesini de satın alın!

İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Hakan Çatalkaya, vatandaşa “dikkatli olun” çağrısı yaparak, “3’te 2 çoğunluk olarak birlikte hareket ederseniz, daire alımı yoluyla binanıza yerleşen müteahhidin dairesini de satın alırsınız” dedi...

Muhammet Balta: 2014'te kentsel dönüşüme 1.5 milyar liralık bütçe ayrıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, 1'inci Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'ne katıldı. Devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Balta, 2014'te dönüşüme 1.5 milyar liralık bütçe ayırdıklarını açıkladı...

Muhammet Hakan Özbek Haberi

Muhammet Hakan Özbek

Ar Ge Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Dönmez ve Muhammet Hakan Özbek ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi'nde kuruldu. 


Ar Ge Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir.Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. b)Her nevi mesken ve işyerleri inşaa edip satmak.İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek.Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel ihalelere katılmak. Yurt içinde ve yurt dışında...