07 / 05 / 2024

Muhammet Polat

Muhammet Polat

İstanbul East West Group Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Qubad Masud Azizi, Muhammet Polat ve Ahmad Shekib ortaklığıyla kuruldu...

Legacy İnternational Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Legacy İnternational Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Polat tarafından açıldı.

Fevzi Polat Erzurum'daki arıtma tesisini gezdi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fevzi Polat, AK Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Koçan ve meclis üyeleriyle birlikte Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı arıtma tesisini gezdi.

Emlakkulisi İdari İşler çalışanı Muhammet Güneyin ikinci kez baba oldu!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un İdari İşler çalışanlarından Muhammet Güneyin ikinci kez baba oldu. Nihal Güneyin ve Muhammet Güneyin yeni bebeklerine Ömer Asaf ismini verdi.

Keçiören Zeki Polat Parkı'ndaki halı saha 3 yıllığına kiraya verilecek!

Keçiören Belediyesi; Sancaktepe Mahallesi'nde Zeki Polat Parkı içerisinde bulunan halı sahayı 3 yıllığına kiraya veriyor. Halı sahanın ihalesi, 9 Ekim 2014 tarihinde saat 15.50'de yapılacak.

Birol Polat: Emlakçı seçiminizi iyi yapın!

Özellikle gayrimenkulün değerini hiçbir zaman düşmeyeceğinin altını çizen Estate Station Ceo'su Birol Polat, ''Ülkemizde toplam yatırımların yüzde 60'ını gayrimenkul yatırımları oluşturmaktadır. Emlakçılarda emlak belgesine dikkat edilmelidir.

Polat Yol Yapı sektöre hızlı girdi!

50 yılı aşkın tecrübesi ve 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkul sektörüne iddialı bir giriş yaptı.

Muhammet Balta 1. derece Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yardımcısı Muhammet Balta açık bulunan 1'inci derece kadrolu ve +8000 ek göstergeli Bakan Yardımcılığına atandı. Muhammet Balta'nın atanma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Eston Şehir Polat Yol'un oldu!

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi...

Eston Şehir'i Polat Yapı aldı!

Polat Yol Yapı, toplam 1 milyon metrekare alan üzerinde kurulacak ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden biri olacak İstanbul Eston Şehir’i satın aldı. Proje, şirketin ilk gayrimenkul geliştirme işi.

Eston Şehir'i Polat Yol Yapı bitirecek!

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi.

Polat Yol Yapı Eston Şehir’le gayrimenkule hızlı girdi!

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi.

Birol Polat: Emlakçılığın kurallarını yeniden yazıyoruz!

Emlak sektöründe ulusal en iyi ve büyük franchising firması olmak amacıyla yola çıkan Polat, uluslararası sektör standartlarını, yeni teknolojik inovasyonlarla birleştirerek, Türk Emlakçısının birikimi ile harmanlamış yepyeni bir emlak platformu oluşturma

Polat Yol Yapı Eston Şehir basın toplantısı 8 Eylül'de!

Polat Yol Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat’ın ev sahipliğinde düzenlenecek ve Eston Şehir projesine ait genel bilgilerin paylaşılacağı basın toplantısı 8 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Muhammet Polat Haberi

Muhammet Polat

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü seyahat acenteleri kurmak kurulmuş acentelere ortak olmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Zeytinburnu Yenidoğan Mahallesi 42/4 Sokak NO:11 Dükkan adresinde faaliyete geçirildi. 26 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Qubad Masud Azizi, Muhammet Polat ve Ahmad Shekib ortaklığıyla...