20 / 05 / 2024

Muharrem Tolga Özgülük

Muharrem Tolga Özgülük

Kontrolsan Elektrik ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Muharrem Tolga Özgülük, Kerem Özdemir ortaklığında kuruldu.

Ekonomistten “fırsatçılık enflasyonunu” düşürecek yöntem! Herkes uygulayabilir

TÜİK verilerine göre enflasyon Mart ayında yüzde 3,16 geriledi. Yıllık enflasyon ise yüzde 68,50 olarak gerçekleşti. Ancak vatandaşın hissettiği enflasyon hızla artıyor. Ekonomist Tolga Aykut, Türkiye’de yaşanan fısatçılık enflasyonundan kurtulmanın tek yolunu açıkladı. Herkes kolayca uygulayabilir…

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Beşiktaş’ta Özgür Ünalan tarafından kuruldu.

Theoz Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Theoz Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de Tayland Özgür Tandoğan tarafından kuruldu.

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Karavan tatili çeşitli rotalarla farklı yerleri keşfetme imkânı sağlarken, doğada özgür bir şekilde dilediğince tatil yapmak isteyenin de karavanlara olan ilgileri artıyor. Satılık karavan ilanları da yüzde 68 arttı...

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Aslı Ezgi Uçanoğlu, Atakan Özcihan ve Özgür Ozan Uçanoğlu ortaklığında kuruldu.

Gng Gayrimenkul İnşaat Hayvancılık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gng Gayrimenkul İnşaat Hayvancılık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Güngör, İbrahim Özgür Güngör ve  Resul Güngör ortaklığında kuruldu.

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Neo Aksoylar İnşaat Otomotiv Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Aksoylar İnşaat Otomotiv Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kahraman tarafından kuruldu.

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özgür ve Baha Kılıç ortaklığında kuruldu.

Muharrem Tolga Özgülük Haberi

Muharrem Tolga Özgülük

Kontrolsan Elektrik ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te, Muharrem Tolga Özgülük, Kerem Özdemir ortaklığında kuruldu.


Kontrolsan Elektrik ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1). Elektrik, Elektronik, Kontrol ve Otomasyon Sistemlerine Yönelik Alçak Gerilim Anahtarlama ve Kontrol Üniteleri, Elektrik Panosu ve Kabin, Hücre ve Montaj Aksesuarları ve bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü elektrik panosu,elektronik otomasyon,enerji otomasyon mühendislik,yazılım ve danışmanlık hizmetleri vermek. Alçak Gerilim, Orta gerilim, Yüksek gerilim ve Çok yüksek gerilim anahtarlama düzeni ve kontrol düzeni imalatı, tasarım, projelendirme, montaj, kurulum, test ve devreye alma ve saha hizmetleri yapmak, bu imalat ile ilişkili her türlü proje, tasarım, mühendislik faaliyetlerini yürütmek, malzeme alım/satımı ve dış ticareti gerçekleştirmek,...