28 / 04 / 2024

mühendislik inşaat ve müteahhitlik faaliyetleri

mühendislik inşaat ve müteahhitlik faaliyetleri

Mark Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi Metin Tuncel, Serkan Yetgin, Vedat Bolat, Bekir Cenk Aykut ve İlyas Yıldırım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Turkon Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkon Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Turan tarafından kuruldu.

Mmu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Maksut Ünal tarafından kuruldu.

Ozalp Corporatıon Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ozalp Corporatıon Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Özalp tarafından kuruldu.

Opaq Facade Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Opaq Facade Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygun, Candaş Demirkıran ve Erol Taylan ortaklığında kuruldu.

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özdemir tarafından kuruldu.

Angel Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angel Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Okur tarafından kuruldu.

Haki Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Haki Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Hakkı Killioğlu tarafından kuruldu.

Kach Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kach Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hamza Kont tarafından kuruldu.

Buluş Grup Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buluş Grup Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Buluşlu tarafından kuruldu.

Ng Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Çelik Konstrüksiyon Limited Şirketi kuruldu!

Ng Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Çelik Konstrüksiyon Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Şimşek tarafından kuruldu.

Enc Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enc Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Elchin Seyıdov ve Nadir Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Samet Kuzpınarı tarafından kuruldu.

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çağrı Beşli ve Tufan Üçüncü ortaklığında kuruldu!

mühendislik inşaat ve müteahhitlik faaliyetleri Haberi

mühendislik inşaat ve müteahhitlik faaliyetleri

Mark Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Metin Tuncel, Serkan Yetgin, Vedat Bolat, Bekir Cenk Aykut ve İlyas Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Mark Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1-Mimarlık, mühendislik inşaat ve müteahhitlik faaliyetleri, mühendislik, mimarlık hizmetleri, müşavirlik etüt işleri yapmak, yaptırmak, hem kendi maksat ve gayesi için, hem de başkalarının taleplerini karşılamak üzere her türlü plan, proje çizmek, çizdirmek fizibilite raporları hazırlamak, projeleri ve etütleri hazırlamak hazırlatmak, projeleri ve etütleri yapmak, yaptırmak, çizmek, metraj işlerini yapmak, montaj işlerini yapmak, taahhüt etmek, haritacılık yapmak, müşavirlik, komple proje yönetimi..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Mark Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi adres; GÜMÜŞSUYU MAH.ÜLKER SK.NO.32/2 BEYOĞLU...