06 / 05 / 2024

mühendislik işsizlik oranları

mühendislik işsizlik oranları

İş bulamayan mühendislik mezunları, son çare olarak iş sağlığı ve güvenliği uzmanı oluyor. Yenibiris.com, iş arayanların eğilimlerini inceleyerek hangi bölümden mezun olanların hangi pozisyonlara başvurduğunu açıkladı.

Garanti Bankası'ndan emeklilere mayıs ayı müjdesi geldi. Promosyon oranları değişti

Emeklilere yüksek oranda promosyon veren bankalar arasında yer alan Garanti Bankası'ndan emekli vatandaşlarımıza yönelik müjde geldi. Banka tarafından emekli vatandaşlarımıza verilen promosyon oranları değişti. İşte yeni promosyon oranları.

2023 İşsizlik maaşı şartları nedir? İşsizlik sigortasından nasıl faydalanırım?

AK Parti'li yetkililerin yaptığı açıklamada, seçimi almaları halinde işsizlik aylığını alma koşullarında değişiklik yapacağını ifade etti. Bu sene için en düşüğü  4 bin 3 TL, en çoğu ise 8 bin 6 TL. 2023 İşsizlik maaşı şartları nedir? İşsizlik sigortasından nasıl faydalanırım?

PTT'den 55 bin kişi personel alımı yapılacak! Dolgun maaşlı işin şartları neler?

PTT, 55 bin personel alımı yapacağını duyurarak iş arayan vatandaşlara umut verdi. Dolgun maaşların yanı sıra diğer sosyal hakların da verileceği açıklanan alımların, işsizlik oranlarının yükselişi nedeniyle bekleyen birçok kişiye iş imkanı sağlaması bekleniyor.

TÜİK son rakamları açıkladı! Türkiye'de işsiz sayısı çoğaldı mı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kasım ayı işsizlik oranlarını açıkladı. TÜİK'e göre İşsizlik 2022 Kasım ayında yüzde 10,2 olarak tespit edilirken   bir önceki aya göre değişikliğin yaşanmadığını açıkladı.

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kör tarafından kuruldu.

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

Tüm piyasaların beklediği istihdam verisi açıkladı! İşsizlik oranları yükseldi mi? FED faizi artıracak mı?

Küresel piyasaların büyük bir heyecan ile beklediği kritik veri açıklandı. FED faiz kararında çok önemli bir etkiye sahip olan tarım dışı istihdam verileri beklentilerin üstüne çıktı. ABD istihdam verilerinin sonra gözler ise FED toplantısına çevrildi. Peki, ABD işsizlik oranı, FED’in kararını nasıl

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Güngören'de İdris Furat tarafından kuruldu!

İşsizlik maaşına Temmuz zammı müjdesi! İşsizlik maaşı kaç lira olacak? En düşük ve en yüksek işsizlik maaşı ne kadar?

Asgari ücretin yüzde 30’luk yükselişle net 5 bin 500 liraya ulaşmasıyla çalışma hayatını yakından ilgilendiren birçok kalemde de artışlar gerçekleşecek. Bunların ilk sırasında işsizlik maaşı yer alıyor. Peki işsizlik maaşı kaç lira olacak? İşsizlik maaşına ne kadar zam gelecek? İşte ayrıntılar...

Evyepa Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evyepa Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Ramız Sandıkçı tarafından kuruldu.

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

İşsizlere bayram müjdesi! İşsizlik maaşı ödemeleri öne çekildi! Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması!

Milyonların dört gözle beklediği işsizlik maaşıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, işsizlik maaşıyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. 

mühendislik işsizlik oranları Haberi

mühendislik işsizlik oranları


Yenibiris.com, iş arayanların eğilimlerini inceleyerek hangi bölümden mezun olanların hangi pozisyonlara başvurduğunu açıkladı. Buna göre mühendislik mezunları kendi meslekleri dışında en çok iş sağlığı ve güvenliği uzmanı pozisyonuna başvuruyor.


Yenibiris.com, iş arayanların eğilimlerini inceleyerek hangi bölümden mezun olanların hangi pozisyonlara başvurduğunu ortaya koydu. Buna göre mühendislik mezunları kendi meslekleri dışında en çok iş sağlığı ve güvenliği uzmanı pozisyonuna başvuruyor.  İşletme ve iktisat fakültelerini bitiren gençler en çok bankaların gişe elemanı pozisyonuna ilgi gösteriyor. Gişe elemanlığı, üniversitede dış ticaret ve Avrupa Birliği eğitimi görmüş kişilerin de birinci tercihi. Veriler, yaklaşık her üç üniversite mezunundan birinin, okuduğu bölümle ilgili bir iş seçtiğini gösteriyor. 


Nükleer enerji mühendisliğini bitirenler bankalarda gişe elemanı olmak istiyor


Yenibiris.com, veri tabanının yaklaşık 5 milyonunu oluşturan üniversite mezunu iş arayanların iş...