02 / 05 / 2024

Muhiddin Gülal fi yapı açıklaması

Muhiddin Gülal fi yapı açıklaması

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjdeyi verdi. İşte Gülal'ın Fi Yapı ile ilgili o açıklamaları...

Wi-Fi teknolojili Vestel CMI 97202 9 kg çamaşır makinesinde şaşırtan fiyat!

Wi-Fi teknolojisinin hayatın her alanını sardığı şu dönemde Vestel de Wi-Fi teknolojili bir çamaşır makinesi üretti. CMI 97202 9 kg çamaşır makinesini görücüye çıkaran Vestel, cazip özellikleriyle çamaşır makinesi almak isteyenlerin odak noktası haline geldi.

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Vestel’den Wi-Fi destekli klimalarda cazip fiyat ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı geldi. Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’yı peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıkan Vestel, aynı zamanda, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim sağlayacağını da duyurdu.

Gabar'daki petrol keşfi Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılar mı? İşte yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gabar'da petrol keşfi yapıldığını açıkladı. Güvenlik Politikları Uzmanı Mete Yarar CNN TÜRK'te günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol rezervini yorumladı. İşte tüm detaylar...

Fi Yapı İflas Erteleme davası sonuçlandı!

Fi Yapı, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan imzası taşıyan bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruya göre; İflas Erteleme davası sonuçlandı.

İslam Memiş'ten fişek gibi açıklama geldi! Gümüş net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş ile ilgili fişek gibi açıklama geldi. Gümüş fiyatları net bu kadar olacak. Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Altında hikaye değişi! Bu rakamlar görenleri şoke etti! Elinde altını olan hemen baksın! 18 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yatırımcıların odağında. Altın fiyatları 18 Şubat Cumartesi günü de yukarı yönlü hareket ediyor. Son zamanlarda düşüşe geçen altın fiyatlarında resmen hikaye değişti. Bu rakamlar görenleri şoke etti! Elinde altını olan hemen baksın! 18 Şubat 2023 altın fi

Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, olası Marmara depremi de gündem oldu. Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!

Fi Yapı 2020 adet icra dosyasının takibini durdurdu!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilin etkilendiği depremler sonrasında zarar görenlerin yaraları yapılan yardımlarla sarılmaya çalışılıyor. Bu sırada da Fi Yapı’dan önemli bir duyuru yapıldı. İşte detaylar!

Bu Sevgililer Günü indirimi kaçmaz! Safir yüzük 2.813 TL’ye düştü! 6 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Sevgililer Günü’nde sevgilisine değerli bir hediye almak isteyenler bu indirimi çok sevecek. Lal Pırlanta’da  alyanslar, tam tur yüzükler, su yolu bileklikler, tek taş kolyeler ve gerdanlıklarda yüzde 65 indirime girdi. Peki indirimde hangi pırlanta takı kaç TL?  İşte detaylar…

Sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim! Pırlanta baget yüzük arayanlar dikkat! Lal Pırlanta 3 Şubat fiyat listesi

Lal pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim kampanyası başlattı. Son dönemlerin en popüler yüzüklerinden biri olan baget yüzük arayanlar dikkat! İşte 3 Şubat 2023 Lal Pırlanta fiyat listesi.

Sevgililer günü indirimi başladı! Pırlanta takılarda yüzde 65 indirim fırsatı! Lal Pırlanta 14 Ocak 2023 fiyat listesi

14 Şubat sevgililer gününe sadece 1 ay kaldı. Sevgilileri için şimdiden hediye arayanlar pırlanta takı markaların indirimlerini takip ediyor. Lal pırlantada Sevgililer günü indirimi başladı! Pırlanta takılarda yüzde 65 indirim başladı! Lal Pırlanta 14 Ocak 2023 fiyat listesi.

Yeni yıla özel tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim! Son 4 gün sakın kaçırmayın! 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi

Lal pırlanta yeni yıla özel fiyat listesini güncelledi. Tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim kampanyası başlatan Lal pırlantanın indirimli fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi.

Vestel’den Beyaz Eşya Şov! Gün Işığı Pro ve Rustik Serisi 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vestel geçtiğimiz günlerde Beyaz Eşya Şov adını verdiği bir kampanya başlattı. Kampanyada Gün Işığı Pro teknolojisini ve Vestel WI-FI Teknolojili ürünleri tanıtan Vestel, birçok yenilikle bizi buluşturdu.

Muhiddin Gülal fi yapı açıklaması Haberi

Muhiddin Gülal fi yapı açıklaması

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Ataşehir’de hayata geçirilen gayrimenkul projesi ‘Ataşehir Modern'in basın toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, projenin satış ofisinde yapılan toplantıda önemli açıklamalar yaptı. 

Fi Yapı mağdurlarına müjde

Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjdeyi veren TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, yaşanan pandemi nedeniyle Dikili'deki Garip Ada'nın satışının gerçekleşemediğini, pandemiden sonra adanın satışa sunulacağını söyledi. Gülal, ada satışından elde edilecek gelirle yarım kalan dairelerin tamamlanacağını da sözlerine ekledi.

*Görsel Fi Side Dayanışma Platformu'ndan alınmıştır.

Dumankaya ve Fi Yapı'da 8 bine yakın mağdur var

Muhiddin Gülal, 2019 yılında yaptığı açıklamada Dumankaya ve Fi Yapı’da projelerinde 8 bine vatandaşın mağdur olduğunu söylemişti. Gülal,  Bu mağduriyetleri giderme konusunda da çalıştıklarını da sözlerine eklemişti.

Neler olmuştu?

Fi Yapı’nın patronu Fikret İnan, İstanbul...