17 / 05 / 2024

Muhittin Nüvit Şahlıoğlu

Muhittin Nüvit Şahlıoğlu

Büron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Nüvit Şahlıoğlu, Tolga Şahlıoğlu, Emine Şahlıoğlu ve Merve Şahlıoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu Datça'dan arazi aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hızla devam eden oyuncu Kenan İmirzalıoğlu son olarak Datça'dan arazi satın aldı. İmirzalıoğlu arazi için 1 milyon 400 bin TL ödedi. 

Tolga Şahlıoğlu: Yıkılır korkusuyla deprem testinden kaçmayın!

Dartes Kentsel Dönüşüm Hizmetleri şirketinden Kentsel Yenileme Uzmanı Tolga Şahlıoğlu, bina sahiplerinin evlerinden acil çıkarılma ve müdürlenme gibi durumlardan çekindikleri için deprem testi yaptırmadıklarını söyledi…

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Saygın Aksoy Aşçıoğlu’nun Yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü’ne gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Saygın Aksoy atandı. 

Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı Seyrantepe'de proje yapacak!

OYAK'ın 22 bin 444 metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsasının ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı...

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Necati Yirmibeşoğlu vefat etti!

Eski İGMD Başkanlarından Cemal Yirmibeş’in kardeşi, Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Talu'nun kayınpederi Necati Yirmibeşoğlu vefat etti.

Eskişehir Yalçın Kılıçoğlu Plaza tanıtıldı!

Eskişehir Tarihi Kılıçoğlu Sineması yıkıldı. Sinemanın yerine yapılması planlanan plaza için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Şükrüoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şükrüoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ercan Şükrüoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile kuruldu.

Beyoğlu'nda çöken bina Kenan İmirzalıoğlu'nun değilmiş!

Geçtiğimiz hafta Beyoğlu'nda çöken tarihi binanın Kenan İmirzalıoğlu'na ait olduğu iddia edilmişti. Bu iddialar üzerine binanın gerçek sahibi ortaya çıktı!

Aşçıoğlu İnşaat'tan Selenium Ataköy'e kardeş!

Türkiye’nin ilk rezidansını inşa eden Aşçıoğlu İnşaat’ın patronu Yaşar Aşçıoğlu Ataköy’deki projesini büyütüyor. Ataköy Selenium’un yanında yeni bir yer aldıklarını belirten Aşçıoğlu “Burada 1.000 konuta ulaşacağız. Proje aşamasındayız” dedi.

Murat Tabanlıoğlu, Europalia Turkey 2015'te küratör oldu!

Avrupa’da, başta Belçika ve komşu ülkelerinde gerçekleştirilecek olan, ülkemizin konuk olduğu “Europalia Turkey 2015” uluslararası kültür ve sanat festivalinin üç ana sergisinden birinin küratörlüğünü Murat Tabanlıoğlu üstlendi.

Zeki Toçoğlu: İlçe geleceğine 37 milyon liralık yatırım yapacağız!

Söğütlü bölgesinde görev yapan muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, altyapıda sorunsuz bir ilçe hedefiyle çalıştıklarını söyledi. Söğütlü’de açık kanal sorununu tarihe karıştırdıklarını aktaran Toçoğlu, ilçenin geleceğine 37 milyon liralık yatırı

Gökhan Avcıoğlu mimarlık vakfı kurdu!

Gökhan Avcıoğlu, kendi mimarlık ofisinin desteğiyle bir mimarlık vakfı kurdu ve okul açmaya hazırlanıyor. Mimarlık eğitiminin de sanatta olduğu gibi ‘doğuştan’ yetenekle başladığını belirten Avcıoğlu, “Yetenek keşfedeceğiz” diyor

Muhittin Nüvit Şahlıoğlu Haberi

Muhittin Nüvit Şahlıoğlu

Büron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Nüvit Şahlıoğlu, Tolga Şahlıoğlu, Emine Şahlıoğlu ve Merve Şahlıoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta kuruldu. 


Büron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-  Her türlü bina ve yapı için,  mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü proje hazırlama hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. İslah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar,danışmanlık, etüt, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. Konusuyla ilgili her türlü dengeleme, hesaplama, yazım ve çizim...