29 / 04 / 2024

Muhittin Selvitopu karabağlar projeleri

Muhittin Selvitopu karabağlar projeleri

3 bin 600 sokakta da çalışmaların başlayacağını belirten Karabağlar Belediye Başkan Muhittin Selvitopu, " Sevgi yolu çalışmalarının maliyeti 3.8 miyon lira olacak " dedi

Muhittin Selvitopu Karabağlar projelerini anlattı!

Yenigün TV'de yayınlanan 'Belma Şahaner ile Egenin Gündemi' adlı programın konuğu Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu “Gelişen, dönüşen, düzenli bir kent dokusu yaratmak, Karabağlar’ın en fazla buna ihtiyacı var” diye konuştu

Muhittin Selvitopu: Karabağlar 5 yılda değişecek!

Muhittin Selvitopu projelerini, hedeflerini, kentsel dönüşüm ve mobilya sektörü ile ilgili çalışmalarını anlattı. Başkan Selvitopu. Karabağlar'ı izmir'in en seçkin ilçesi haline getirmek için stratejik plan hazırladıklarını söyledi

Muhittin Selvitopu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'ın gündeminde yer alan ve çözüm bekleyen konulara dikkat çekti. Selvitopu, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli alan ilan edilen 540 hektarlık kentsel dönüşüm alanıyla ilgili gelişmeleri yakından izliyoruz" dedi.

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, dönüşüm ile ilgili süreci anlattı...

İzmir Karabağlar'da üniversite arazisi tartışması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, tamamının İzmir Demokrasi Üniversitesi'ne ayrılmasını istedikleri Uzundere'deki 80 hektarlık alanın 42 hektarına, konut yapılmak istendiğini söyleyerek, "Askı sürecinde değerlendirmemizi yapıp, itiraz edip etmeyeceğimize karar vereceğiz" dedi.

Karabağlar Belediyesi'nden TOKİ'nin Uzundere'deki konut ihalesine tepki! 

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı, Muhittin Selvitopu, TOKİ'nin Uzundere'deki konut inşası için ihaleye çıkmasına tepki gösterdi.

Muhittin Selvitopu: Karabağlar'da sağlık binalar yapılacak!

İzmir Karabağlar Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede sağlıklı binalar yapılmasını hedeflediklerini belirtti.

Karabağlar dönüşecek ve yenilenecek!

Karabağlar Belediyesi’nin 2020-2024 yıllarını kapsayan stratejik planı, belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Hedefimiz modern bir Karabağlar yaratmak” dedi.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm uyarısı!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yarısından fazlası konuta ayrılan Uzundere’deki 80 hektarlık alanın tamamının Demokrasi Üniversitesi’ne tahsis edilmesi durumunda, yaptıkları yurt binasını üniversitenin kullanımına açacaklarını söyledi.

Muhittin Selvitopu'dan kentsel dönüşüm çıkışı!

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup toplantısında  Karabağlar’ın kentsel dönüşümü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Karabağlar Belediyesi'nin imar planlaması meclisten geçti!

Karabağlar Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Başkanlığı’nda yapıldı. Mecliste 4. Etap İmar Planı uygulamaları da meclis üyeleri tarafından “oy birliği” ile geçerek planlama ile ilgili çalışmalar tamamlandı.

Karabağlar'da konut ihtiyacı yok!

Kent Konseyi'nin genel kurulan katılan Başkan Selvitopu, Karabağlar'da yeni konut alanlarına ihtiyaç olmadığını söyleyerek, boş alanları imara açıp yeni binalar yapmanın doğru olmadığını savundu.

Karabağlar'da 30 yıllık imar sorunu bitti!

Karabağlar Bahçelievler Mahallesi’nin yaklaşık 30 yıldır devam eden parselasyon sorunu Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun girişimleriyle son buldu. 

Karabağlar Belediyesi imar barışında göreve hazır!

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, riskli alan ilan edilen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Selvitopu, imar barışında göreve hazır olduklarını açıkladı.

Muhittin Selvitopu karabağlar projeleri Haberi

Muhittin Selvitopu karabağlar projeleri


Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki 52 sokağın, sevgi yolu olarak düzenlenmesi çalışmalarını hızlandırdı. Bu projenin yanı sıra 3 bin 600 sokakta da çalışmaların başlayacağını belirten Karabağlar Belediye Başkan Muhittin Selvitopu, "Sevgi yolu çalışmalarının maliyeti 3.8 miyon lira olacak. Karabağlar'ı İzmir'in en temiz, modern kenti haline halkın desteğiyle getirmeyi amaçlıyoruz. Daha çağdaş bir Karabağlar için de açık, şeffaf, katılımcı bir yönetim anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi


Yeni...