04 / 05 / 2024

Muhsin Durgun

Muhsin Durgun

Türkiye’de inşaat sektörü gün geçtikçe büyüme kaydetmekte ve kalite, güven açışından büyük gelişmeler göstermektedir. Özellikle projeler, sektöre her geçen gün damgasını vurmaktadır. Peki mülk yönetimi nasıl olmalıdır?

Gayrimenkulde KGS dönemi!

Muhsin Durgun, Türkiye'de faaliyete geçirecekleri projeleri KİRADA GARANTİ SİSTEMİ (KGS) ile hem ev sahibini hem kiracıyı hem de mülkü tüm sorunlardan kurtaracak bu sistemi Türkiye'ye getirdi.

Megaport Gayrimenkul Yatırım Bilişim ve İnovasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megaport Gayrimenkul Yatırım Bilişim ve İnovasyon Ticaret Limited Şirketi, Muhsin Durgun tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta Büyükçekmece, Gürpınar Keleş Plaza'da kuruldu.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Ukrayna ile Rusya arasındaki krizin savaşa dönüşmesinin ardından Rus milyarder Abromovich’in sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea’ye Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu. Bayrak’ın Chelsea için servet teklif ettiği öğrenildi.

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

Muhsin Danışman, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat'ın ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 3 Ocak 2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Muhsin Danışman'ın atanmasına karar verildi. 

Muhsin Danışman, Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan İsmail Suna'nın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Muhsin Danışman'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Muhsin Bayrak kimdir?

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak kimdir? Muhsin Bayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhsin Bayrak'ın biyografisi....

Kamala Harris’in evine iş insanı Muhsin Bayrak'tan rekor teklif! 

 ABD Başkanı Joe Biden’ın yardımcısı Kamala Harris başkent Washington'da bulunan evini  2 milyon dolardan satılığa çıkarmıştı. Harris'in evine en yüksek teklif iş insanı Muhsin Bayrak'tan geldi.

Kamala Harris’in evine Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu!

ABD Başkan Yardımcısı seçilen Kamala Harris, başkent Washington’daki lüks konutunu 2 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Harris’in bu lüks konutuna Türk iş insanı AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak talip oldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze olacak!

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğup büyüdüğü Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki evi yaşayan müze olacak.

Muhsin Erkoç babası Halit Erkoç'u kaybetti!

Avrupakent Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin Genel Müdürü Muhsin Erkoç'ın babası Halit Erkoç hayatını kaybetti... 

Ankara'da konut piyasası durgun!

Konut fiyatları Türkiye genelinde enflasyonun altında seyrine 2017 yılının son ayında da devam ederken, başkent Ankara'daki konut piyasasının durgun.

Muhsin Durgun Haberi

Muhsin Durgun

Türkiye'nin başarılı iş adamlarından Megaport Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Durgun ''İstanbul'da 4.000 e yakın proje yer almakta ve 2016 yılı teslim süresi olan 400 ü aşkın proje mülk sahiplerine teslim edilecektir. Bu oluşum inşaat sektöründe birçok alt şirket oluşmasına da olanak sağlamıştır. Açık kalan birçok konuların en önemlisi satış sonrası hizmet olarak karşımıza çıkmaktadır. Şu an sektör ve projeler sanki satış sonrası hizmette destek istiyor. Çünkü mülk sahibi yatırımlarını değerlendirmek ve doğru bir gelir elde etmek için mülk yönetim sisteminin desteğine ihtiyaç duymaktadır'' diyor.


Muhsin Durgun, uzun zamandır Avrupa'da kullanılan mülk yönetimi sistemini, yaptıkları arge çalışmasıyla ve büyük bir alt yapıyla Türkiye'ye kanalize etmeyi başardıkları kiradagaranti.com sisteminin emlak sektöründe büyük bir rahatlama, güven ve sorunsuzluk...